Promenad

Har varit ute o gått både måndag o tisdag kväll m Sara! Härligt! Hoppas nu att hennes rygg blir bättre bara!

IDag ska jag in till Malmö för att träffa svärmor...mmm ska gå i folkets park. Blir säkert jättebra för Joel, finns ju lekplats osv där inne.
Igår var Jessica o Emma o Elias här! Joel har så roligt med Emma! Pratade om henne hela kvällen sen! *s* Imorgon ska vi till Helsingborg o titta på Mora Träsk :S Men Joel tycker att det är skoj så mamma får väl stå ut ;-)

Ikväll så blir det friskis o jogging på schemat, tycker det är skönt att jogga faktiskt =) Sen tänkte jag försöka hinna med att söka ett par jobb med, hmm.

Nästa vecka så ska vi till Kolmården! Ska bli så kul! Åker på torsdagen upp till Marie o Martin o barnen! Ska bli roligt att träffa dem igen! Sen sover vi där från torsdag till fredag, sen åker vi vidare upp =)

Nope nu ska jag se till så att Joel får av sig sina pyjamasbyxor...fastän han inte vill *ler*

Kram


Kommentarer
Jessica

Hej!! Kul att du börjat blogga! Du e duktig du, va faktiskt oxå ute en lång runda igår, blir nu varje kväll. Naaw han e för go lilla Joel, Emma tycker oxå det är jättekul att leka med han, hon pratar med om han hela tiden, tjatar så om mora träsk kommer bli kul! dom e för goa våra små liv! Hoppas ni får en härlig dag i Folkets park vi hörs ikväll kram på dej

2009-07-15 @ 12:37:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0