Vattenmelon

Varit och handlat lite vattenmelon tills på lördag!

Danne o pappa har målat här idag...ojojoj vad skitigt här är!! Men ack så fint i köket...dock bara grundmålat men ändå så fint! =)

Nope nu ska jag ta o duscha mina små.

Kram

Förbannad

...jävla huvudvärk! Håller på att smälla av så ont det gör!!! Resultatet av att jag inte sovit så bra under veckan antar jag! 

Tävling...

...hos elinoalva.blogg.se

http://elinochalva.blogg.se/2011/july/tavla-om-biobiljetter.html#comment

Wii

Asroligt, att vi inte köpt Wii fit innan...det förstår jag inte. Vi är fortfarande uppe o spelar o kl är 23.18 just nu. Vi ska bara spela liiiiiiiite till sen sovdags ;D

Regn igen...

...men idag har vi iaf varit och ombesiktigat bilen - gick igenom. Yeah! Konstigt vore väl annars, lagt 12.000 kr på bilfan då ska den gå igenom. =)

När vi ändå var i Lund så passade vi på att gå in på Per Tutti - underbar glass kan jag säga! Prova om ni är i närheten.

Investerade även i ett Wii balance board med Wii fit! Åhh så roligt det är, det tycker även barnen, även om de inte kan det helt 100. =)

Nu är det tvätt och mys som gäller. =)

Kram på er!

Regn

Här har det regnat nu ett par dagar, mindre skoj MEN visst är det kul att hoppa i vattenpölarna? Iaf tycker våra barn det! :D Har blivit lite sådant...lite spackel...lite slipning...lite grill med grannarna...lite filmmys...lite Wii...lite träning för mammas del ;D...

Idag kommer min bror m fam på besök! Hade tänkt grilla, så vi får hoppas på lite uppehåll!

På söndag så är det dags att packa inför måndagen, då ska vi åka till Blekinge för att hälsa på mina föräldrar som är där i en stuga. Sen därifrån bär det av till ALV :D men inte förrän på onsdag. Ska bli skönt att komma hemifrån lite.

Nä, nu ska jag titta på Emil i Lönnebärga, barnen gör ju inte det!

Off

Var iväg och tränade med Paula idag...oj vad jag blev trött! Är riktigt trött just nu! Men antar att jag är trött i både kropp och i själ ;D Skulle behöva sova lite tror jag..........

Idag pisseregnar det här! Danne är iväg och tittar på kamera och spel av olika vänster, jag och ungarna har varit ute och hoppat lite i vattenpölar.

Danne har slipat spackel när jag var iväg, satan vad det är dammigt här! Men det kommer ju bli såååååå snyggt! Jag har lovat er bilder både på det ena o det andra, det kommer det kommer. Håll ut! ;D

Kram på er! (tror jag ska dricka lite kaffe nu!!!!!)

Massor

Idag har vi gjort massor, sett till två hus, bakat äppelbullar, kanelbullar, brytbröd och vanliga bullar! :D Samt fixat mat, tvättat (tvättar) och bjudit grannarna på fika ;D Danne har fixat Wii:et oxå, barnen hade stoppat in lite saker i det.........opps! Som tur var gick det ju att fixa!

Nope nu ska vi bort o ta tvätt!

Kram på er!

Fest + date

Igår var vi på 70års fest, 2 st 35åringar som skulle firas! Mycket bra kväll och våra älskade ungar skötte sig helt exemplariskt!! Detta till trots att det inte fanns några andra barn där efter ett tag.

Idag har vi varit hos fam Gunnarsson och träffat Amanda för första gången! Har varit en underbardag detta med. Barnen är helt slut.
Har haft en liten donna som inte ville ha böja på sig idag! Hade ju ändå tänkt sluta med den imorgon =) Hon har klarat det super! Hon ville inte ha böja på sig nu ikväll heller, får se hur natten går, men det spelar ingen roll, hon är duktig iaf! =)

Påvägen till Lomma så passade vi på att handla lite på ÖB oxå, plast plast o åter plast! Till festen....plastmuggar, plastgafflar, plastknivar och plastglas! :P Lätt att diska! ;D

Kram på er!

SE...

...MESTER!!!!!!!!!

Detta firar vi med hamburgare från Gyllene Måsen ;D Wallace & Gromit på tv samt godis och chips till detta.

Sista

jobbdagen imorgon sen är det SEMESTER! Känns att hjärnan och kroppen redan har stängt av för man är bara irriterad osv på allt folk...MEN så är livet!

Kram på er!

Trött

Är ordentligt trött! Försov mig imorse...vaknade 8.45 och började jobba 9.45...men jag hann både käka frukost med barnen och lämna dem + komma i tid! Inte illa!

Clara 3 år!

Igår fyllde Clara 3 år! Tiden går fort fort fort. Hade kalas igår, ska ha kalas imorgon...massor med kalas alltså. Jaja det blir bra.

Fått lagat bilen, 12.000 kostade det - jippie! Tydligen var det inte bara spindelled främre, nedre (eller ngt liknande) som var sönder utan även den bakre....så ist för att betala runt 9.000 så blev det lite mer. Men shit vad bilen går!! Den har nog aldrig känts så bra som den gör nu. Känns som en "ny" bil!

....pappa ringde (han som var och lämnade/hämtade bilen på verkstan då den ligger på väg till hans jobb) Med andra ord var det han som löste ut bilen oxå! ;D Jag fick 10.000 av mamma o pappa <3 så vi behöver bara betala 2.000 - tacka vet jag en bror som har lånat pengar :P

Nä, nu ska jag göra ngt "vettigt"...mysa i soffan eller nåt!

Kram på er!

Gnäll gnäll o åter gnäll!

Det är det ända vår lilla donna gör idag, gnäller! Får spel på henne!

Färdig

Nu är jag färdig med mitt bakande. Blev 5 rulltårtor, de ligger i frysen nu med hallonsylt i sig. Bara till att ta fram och tina till torsdag och lördag.

Har varit och handlat de sista presenterna till Clara idag. Blev en superfin spegel med en krona på, får fota sen. Sen blev det en visp-sak, en barnstol till dockor samt halsband som hon kan stoppa i "speglen" =) Är den sådan spegel med en lite låda i. Sen får hon ju pippikopparna av Joel! =)

Åhh nu ska jag äta jordgubbar och dricka lite bubbelvatten! Mums!

Kram på er

Rulltårta

Tror jag ska gå och baka rulltårta nu, ska bli tårta till Claras kalas! =) Hallonsylt i sen grädde och hallon ovanpå! Blir säkert super!

Kram på er!

Åhhh!!!

Shit så mycket fint det finns på den hemsidan....här kommer ett par godingar till... :D

http://heppo.se/damskor/traskor/mohedatoffeln-betty-104392-0080

Tyvärr är de slut...finns i svart men inte i min storlek. :/

Men dessa fanns i min storlek så de var jag ju tvungen att beställa ;D

http://heppo.se/damskor/traskor/mohedatoffeln-mia-104393-0076

As-snygga! :D

Nu ska jag äta lite jordgubbar o grädde...har tränat lite BP här hemma idag. Då är jag värd det!

Haaaaa!!!!

Jag vill haaaaa!!!! Ni får själv klicka in er....

http://heppo.se/damskor/traskor/ed-hardy-darnell-104595-0014

Liter för dyra bara.....annars hade jag köpt direkt! :D

Present!

Har varit och shoppat massor av mat idag, nu är det fullt överallt! Skönt.

Har även varit och kollat på presenter till Clara, svårt. Hade eg bestämt oss för ett dockhus men det blir inte det, känns som hon är lite förliten för det. Men vad vet jag. Bättre att hon får saker till sitt pippihus i så fall. =) Blev iaf handlat det här:


Micki, Pippi Långstrump,  Kaffeservis i porslin

Tror hon kommer bli sååååå glad för den! Vi får se vad det mer blir, kanske lite mer docksaker, hon älskar ju sina docker!

Kram på er!

Kamera!!

Min älskade man hittade vår kamera! <3 Inte illa! Dock är batteriet slut o måste laddas så inga bilder än! :/ Men är ändå sugen som fan på att köpa en ny kamera ;D

Puss på er!

Lego och dockhus

Joel och pappa bygger lego tillsammans och Clara hjälper oxå till. Hon bygger lite med stora bitar på sitt rum och lite med små bitar på Joels rum. =)

Har iaf fått ut att den lilla loppan önskar sig ett dockhus nu när hon fyller 3 år. Alltid ngt. ;D och lego, vet dock inte om hon är tillräckligt stor för smålego. Jaja vi får väl se!

Svärmor kommer ut en stund idag, barnen kommer tycka att det är så roligt.

Och jag borde ta tag i hemmet, men just nu vill jag inte! Har iaf hittat kameran så att jag kan ta lite foto på sovrummet och lägga ut så ni får se! :D

Kram på er!

Simmat

Har simmat 3 gånger denna veckan, så skönt är det! =)

Nu är det snart dags att natta de "små". Danne är dessutom sjuk - feber...åhh härliga helg! Eller vad säger man?

Kram på er

Borta...

....kameran är borta! Och jag har inte en j*vla aning om var den är :/ så det blir inga foto förrän jag har hittat den. Jaja i värsta fall får vi köpa en ny - åhhhh gud vad synd om oss *irionisk* Den vi har har vi haft sen 2006, dock inget fel på den. =)

Kram på er!
RSS 2.0