Hemma

Idag är vi hemma igen. Clara är gnällig osv. Joel ville oxå vara hemma, klart! Har iaf haft en lugn och mysig morgon tillsammans idag. Danne kommer hem runt halv 1 och då åker jag och jobbar.

Vädert är riktigt nice idag oxå, ska strax ta och gå ut. Supermysigt att sitta ute och läsa, fäller upp parasollen och sen sitter jag där medan barnen leker.

Idag är det en vecka till den lilla blir 3 år. Stora tösen. Känner mig asgammal när jag skriver detta - shit vad tiden går fort! Känns inte som om det var så längesedan hon var i min mage! Åhh...

Nä nu får jag sluta drömma och gå och göra ngt vettigt ist!

Kram på er!

Dålig

Ja, det är dåligt på många sätt...dålig uppdatering på bloggen och Clara är hemma och är dålig... Dock är hon inte så dålig idag. Hade feber igår så jag fick hämta henne på dagis.

Vi har fullt upp här hemma med renovering och snart ett 3:års kalas med. Ska iaf försöka att lägga upp lite bilder sen men kan inte lova! :/

Önskar så att jag kunde göra en annorlunda design på bloggen, funderar på om jag ska betala ngn för att göra det...jag är ju riktigt kass! Jaja det får komma senare i så fall.

Kram på er!

Över

Fick jobba över idag, inte det roligaste men ack så nice när man får pengarna sen :P

Otroligt!

Orkar fan inte skriva här just nu! Massor att göra hemma!

Familjekväll

Vi var på familjekväll igår på Joels avdelning....hade varit superfint väder hela dagen och sen när vi satt där så blev det väldigt kallt!!! Började blåsa o solen gick i moln, var till att packa ihopa och gå hem.

Nu är det snart dags att ta på banen och mig själv kläder sen bär det av till jobb. Babysim står på agendan och sen möte. Sista mötet innan sommaren.

Kram på er!
RSS 2.0