Bra

IDag har varit en bra dag! Fått gjort massor på jobb samt handlat mat o tränat! Nu är det dags att sova!

Kram på er

Clara

Idag är det utflykt för Claras del! =) De ska till stadsparken i lund, synd att det inte är allt för bra väder idag =( Men jag tror nog att barnen kommer ha det underbart iaf! <3

Kram o ha en skön dag

Träna o godis

Fick tränat lite axlar o mage idag! Känner mig såååå stolt över mig själv.
Hoppade över kakan som chefen bjöd på idag, sen har jag dock ätit lite godis här hemma, men överlag har jag faktiskt varit duktig...har ju ändå tränat ;D Vet att det inte jämnar ut sig men ändå. Har ändå stått emot mer än vad jag har ätit onyttigt idag, det känns gött som attans!

Kram

Kommentar

Känner att jag är ganska dålig på att kommentera bloggar som jag läser just nu! Eller är det så att jag läser för många bloggar som gör att jag inte "engagerar mig" och kommenterar? Tja, vissa bloggar hänger bara kvar och jag läser dem halvhjärtat, kanske dags att rensa!!

Hur gör ni? Kommenterar ni mycket?

Cykel!

Japp, Joels cykel är bra!! :D Den är nämligen snabbast i världen! Bara så att ni vet...!


Snygg va? ;D Är dock inga växlar på Joels cykel!

Sooooool

Idag har jag och barnen samt grannen med barnvagn gått ner till ICA o till Thures sport, köpte en cykel till Joel. Så fin!

Barnen var superduktiga och gick hela vägen ner samt hela vägen hem. Clara fick skoskav dock, mindre roligt. 

Nu ska jag dricka lite kaffe och sen börja göra lite lasagne samt äpplepaj. Elnissen kommer ikväll o jag har lovat kaka! :D

Kram på er! 

Tankar

Idag går mina tankar till den här familjen:

http://babybambola.blogspot.se/2012/05/sov-gott-lilla-alskade-angel-var.html#comment-form

Känner dem inte alls, läser bara bloggen, men åhh vad det berör!!

Tvätt

Var upp kl 7.00 imorse (på min lediga dag) för att tvätta! Men känns gött nu när kl är halv 10 och jag är snart färdig med tvätten!!!!! Man känner verkligen att man utnyttjar dagen. Kommer bli bra detta!

Ska ner och hämta ut ett par paket idag. Beställde en badkarsblandare i söndags o i onsdags var den här så jag kunde hämta ut den. Såg att de hade samma blandare på K- Rauta för "mycket mindre" pengar än vad vi betalade för vår MEN (för där är ett stort MEN) den vi har beställt är 40 cc mellan rören och den på K-Rauta är 160 cc, en viss skillnad. Visst man kan sätta en platta osv (kan inte termer) men vi konstaterade att det blev snyggare med en blandare som har rätt mått.

Mora MMIX T5 40 c/c termostatblandare

Den är ganska ok va? =) Vi har inte hittat (jo det har vi men vi vill inte betala dryga 6000kr för en blandare) en som vi är överförtjusta i men denna kändes helt ok.

Ha en skön dag! <3

Finfint väder

Underbara väder! "Vaknar" kl 06.15 och det är 16,6 grader ute, nice!

Har varit och lämnat Joel på stationen för alla 6.åringar ska åka till Köpenhamn och gå på exprementarium. De tyckte att det skulle bli väääääldigt spännande!

Jag och Clara har ätit frukost tillsammans (Joel åt innan han åkte) och nu snart tänkte jag och Clara ta en cykeltur/promenad till förskolan. Lika bra att ta vara på att man är vaken och uppe! :D

Hoppas ni får en underbar dag <3

Sova

Nu är det dags att sova! Trött är jag.

Sov gott!

BP

Körde BP idag o nu är jag helt slut i min kropp! En riktigt skön känsla... Nu blir det snart middag med min man o barnen ska i säng.

Danne håller på i badrummet, därför har han inte ätit. ;D

Release

Idag är det dags för utbildning...BP Release 82. Spännande ska det bli. Får dock se hur mycket jag orkar...är ju inte i världens bästa kondition just nu. Men det ska säkert gå bra iaf! =) Har man varit dålig så har man.

Sen när jag kommer hem så är det lite grillning med kompisar som gäller. Mysigt. Grillat o vin...en bra kombo.

Ha en underbar fredag! <3

Uttråkad!

Danne kolla hockey o jag är så jävla uttråkad!! Hatar verkligen hockey!

Jobb

Dagen har bestått av jobb o jobb o städ...tja så är det! Men nu har jag gjort mitt o här är fint! Känns skönt.

Hoppas att alla ni som har haft en ledig dag har haft en bra sådan.

Kram

Bra!

Känns bra! Funnit mig tillrätta i allt tänkande. <3

Chips

Vi lyxar till det så här en onsdag...chips! Gott - jadå, nyttigt? Nädå!



Idag blev det dill...!






Någon som provat? Ja, vi har, riktigt jävla...äckliga mindre goda! Tänkte att de kunde vara ett bra alternativ till de vanliga



Men icke så nicke!

Sov gott på er! Det tänker jag göra!





Rätt?

När vet man om man väljer rätt? Allt känns bara fel just nu...

Har satt Joel på en skola och nu ska de öppna skola på dagis oxå (eller hur man ska säga) och just nu känns det bara fel...allt! Känns fel att sätta honom på den skolan han är på nu för att vi är så himla nöjda med dagiset och samtidigt känns det fel att ta honom ifrån skolan som vi satt honom på (för att jag tror att han kommer få det superbra där) och det ligger närmare oss än dagiset gör!

Jaja det reder kanske ut sig?

OBS! Givetvis tror jag att han kommer ha det superbra om vi väljer dagisets skola oxå!!!

Guldbojen

Idag har jag fått gjort den, känns skönt! Det gick bra dessutom, med tanke på att jag knappt tränat på 2 veckor!

Dyket mm 1.26
simmet 5.35

Lite sämre än förra året om jag inte minns fel, men ändå bra!

Bodypump

Åhh herre min gud, det var riktigt jobbigt att köra BP idag! Var med på Jessicas pass o det var tur det annars hade jag nog svimmat ;D Ett tag var jag nästan vit i ansiktet. Inte lätt att ha varit sjuk, man tycker inte att det borde påverka såååå mycket. Å andra sidan har jag ju inte kunnat träna något annat direkt, jag har bara gjort inget när jag var dålig.

Blir spännande på fredag när det är release....82 dessutom. Ojojoj säger jag bara. Blir spännande.

Var och fikade med en kompis idag och hennes lilla dotter var med, fick en härlig promenad dessutom. Allt på en gång. Gick dessutom förbi Joels skola och gick in för att få lite papper och titta på lokalerna. Jaaaa, känns helt otroligt att han ska börja skolan, dock hoppas jag fortfarande att hans dagis ska öppna skola så han kan gå där ist. =) Gillar ju verkligen det stället.

Kram på er o hoppas ni har en underbar kväll

Marmelad



Denna är verkligen god =) det ända jag har ätit på frukostmackan denna helg!

Smultron

Ska ut en sväng och handla smultron minsann, och tomatplanta. =) Clara har satt en tomatplanta på dagis så vi får hoppas att den klarar sig, hon älskar ju tomater.

Den lilla loppan ligger i soffan och tittar på film nu. Hon har fortfarande feber men vill ändå leka, vara ute osv. Vet inte riktigt varför hon har feber, bara en förkylning kanske?

Hoppas ni får en riktigt härlig söndag! <3

Ingen som har testat nu skin´s produkter? =)

Nu skin

Varit på nu skin-party idag! Åhh vad jag blev inspirerad, jajamän, har nästan bestämt mig för att bli distrubutör, tror verkligen det kan vara något. Men vi får väl se =) Ska först beställa lite produkter och prova. Tjejen som var och visade produkterna hos min kompis hade en extra tandkräm så den har jag köpt och ska testa. Lovar att komma med en recension sen när jag testat ett tag.

Någon som provat deras produkter?

Lasagne

Idag blev det lasagne till middag, med sallad o vitlöksbröd! Gott var det.

Nu är det dags för lite fredagsmys...eller det är i full gång för barnens del, jag o Danne äter godis lite senare =)

Våra grannar kom och visade upp deras lilla kotte! Så söt så! =) Måste köpa ngt till honom men vi tittade innan idag o hittade inget som föll mig i smaken alls.

Kram

Rygg

Min kära man drog till ryggen imorse...yes vilken start på dagen! :/

Sova

Dags att sova, jobb imorgon, första dagen denna veckan!

Sov gott!

Hihi

Ska bort till en kompis o fika! Nice.

Oro

Jag har en "oroskänsla" i magen eller är det rastlösheten som gör sig påmind ;D Tror det sistnämnda faktiskt. Många dagar hemma från jobb nu men känns som det är nödvändigt, vill inte bli sjuk igen! Men imorgon är det dags att bege sig till jobbet igen, ska bli roligt faktiskt. =)

Känner mig känslig idag - varför? Dags för det där trevliga igen, jadå! Saknar min man, mina barn!

Kram på er!

Sol

Det är sol ute och man vill bara ut! Tror jag får ta o dricka kaffe ute...medan barnen (framförallt dottern) får springa av sig lite!

Kram kram

Liam

fick våra grannars pojke heta! Grattis till dom! Dock kom han lite tidigt för Emmeli har/hade havandeskapsförgiftning. Men alla mår bra, pratade med den stolta pappan :D

Kram till er

Morfar

Han har hämtat barnen så nu blir det en vilostund i soffan, ska kolla film tänkte jag. Danne håller på i badrummet.

Mår fortfarande skit...låter som jag vet inte vad...som om mandlarna i halsen är svullna kanske? ;D Dags att börja på 2:a dagen av penicillinkuren. Hoppas iaf att jag kan äta snart, inte direkt så att jag vill äta ngn mat eftersom det gör så ont att svälja. Förökte mig på tacos igår, gav upp efter ett par (små minimini) tuggor.

Kram på er!

Halsfluss

Blä! En rejäl sådan dessutom!

Sjuk

Min lediga fredag o jag är kass! =( Å andra sidan är det inte så konstigt, fler på jobb som är det. Ont i huvudet, kroppen, hjärtklappning, ont i hals o öra, feber. :/ Har ringt till jobb o sagt att jag stannar hemma i helgen, lika bra. Ingen som säger tack för att jag går o jobbar när jag inte mår bra.

Hoppas att ni mår bättre än mig!

Ha en skön helg.

Kram

Grill!

Grillat med grannarna idag! Åhh så härligt. :D

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag trots uppe tidigt och jobb! ;-)

Kram
RSS 2.0