Lilleman

Ja, hur kan livet te sig så här?! Fan inte rättvist ngnstans! el på ngt håll! Inte rättvist att hon förlorar sitt barn i 8:e månaden! Inte alls... Vet inte alls vad som har hänt vet bara att deras lille kille inte klarade sig! Fick ett otroligt fin sms (om man nu kan säga så när det är ngt så fruktansvärt som har hänt)

"Vår lilla kille kom till världen med slutna ögon o fällde ut sina vingar o blev en liten ängel. en liten lilleman som lämnade oss med stor sorg o saknad. Alla samtal och sms undanbedes tills tiden är mogen."

Mina tårar rinner ner från mina kinder när jag läser det! Gör ont!! SÅ JÄVLA ONT! Hur känns det då för sussie o Jonas som har förlorat sitt barn?!

Lustiga är att jag o Sussie pratade om det för inte så längesedan, precis som om hon kände det på sig. Hon sa att hennes syster hade ju fått sin ena pojke i v 26 (tror det är det) o han har ju klarat sig så varför skulle inte denna lille kille klara sig?! Tja, om du har ett bra svar på det så...

JAg hoppas iaf att sussie o jonas får den hjälp de behöver för att gå igenom detta! O jag önskar bara att jag fick prata med henne! Men jag förstår att de inte vill prata med ngn just nu.

Lille lille bebis! Var verkligen inte rättvist att just DU skulle lämna dina föräldrar just nu! Gud hade tydligen en annan mening för dig än att vara hos dem. (inte för att jag kan förstå den dock)

..........
RSS 2.0