Den är vår!!

Lägenheten/radhuset är äntligen vårt! :D Dock har vi inte väntat allt för länge på att få den! Vi har iaf börjat måla i Claras rum. En vit fondvägg resten ljusrosa sen blir det 2 våder tapet med hello kitty på! =) kommer bli såååå snyggt!
I Joels rum blir det ljus ljus blått med en mörk blå tapet (två våder där med) med vita stjärnor på. Den han ville ha. =) Fast idag säger han att han ville har rött, precis som rorry eller blixten kanske det var?! Hmm, ljusblå färg är inhandlad så det får bli det.

Pappa har varit och hjälpt oss att dra ner tapeten i vardagsrummet och sen målat över soten i taket =) Kommer bli så snyggt sen när allt är färdigt. Dock vet vi inte vad vi vill ha för färg, inte i vardagrummet o inte i sovrummet heller så då får det bli vitt så blir det fräscht iaf =)

Nope nu ska jag kolla vidare på ensam mamma söker...

Kram på er! <3

Borde

vara dags att skriva här igen! Men vetifan vad jag ska skriva... ;D

Danne ska på konsert ikväll och jag ska jobba. Farmor kommer hit och passar barnen, vilken tur! Jag jobbar ju till 21.15....

Jag som tänkte gå till dagis med barnen, i detta härliga regnväder?! Vi får se, med tanke på att regnkläder o stövlar är på dagis.

Får se om jag orkar uppdatera mer en annan dag!

Kram på er!

RSS 2.0