Underbar!

Har inte skrivit här på läääänge känns det som! Har börjat jobba igen! Känns bra faktiskt. Dock tycker jag inte att det är så roligt med de sena kvällarna alltid! Idag har jag knappt hunnit träffa barnen, vilket inte känns alls bra i mammahjärtat! MEN jag får vara glad över att jag har ett jobb o gå till ett par månader till!

Lilla Clara har börjat dagis. Går ganska så bra. Hon bli ledsen varje dag jag lämnar, men tror det går fort över. Är mer gnäll än gråt så att säga. Men hon är riktigt trött på kvällarna! Joel med för den delen! Men han tycker det är så roligt att gå på dagis! =)

Tror att det kan fixa sig med jobb på ngtvis! *suck* Där Charlott jobbar behöver de troligtvis personal, ska iaf skicka in en ansökan. Sen behöver de troligtvis på en butik till här i närheten, ska prata med ngn där...vi får väl se vad som händer! Känns ändå som det kan fixa sig! Vill ju bara ha ett jobb nu, sen så kan jag söka annat om det bara är det! Danne har fullt upp än så länge! Känns bra! Han hinner bli färdig med sina timmar som lärling, vilket är bra! Just nu känns livet underbart, dock kan det komma dagar som inte känns lika underbara, vilket jag vet mer än väl!

Kram på er...

Tänka sig...

Danne har fyllt år, blev bra! Fick dock bara en tröja av mig o barnen...tänkte ju att jag o Danne skulle göra ngt själv lite senare, bio el nåt. Får höra om det är ngn som kan passa de små liven ju =)

Var o handlade m Charlott! Gjorde ett riktigt fynd på rean! Hade kollat in ett linne på Joy för ett tag sedan men fröken löken är då för snål för att lägga 600 på ett "linne"...Men nu var det halva reapriset!! Mmm me like! Så jag betalade 250 spänn för det! Har fortfarande inte fattat att jag har gått ner ganska så mycket i vikt. Provade en 46 i linnet, men inte fan passa det! Det var ju på TOK förstort! Vilken överraskning! Charlott tittade på mig som om jag var dum när jag kom ut o sa att det var för stort...ja, det hade jag oxå kunnat säga sa hon *s*

Var på stranden idag! Vilken jävla invation av nyckelpigor! Höll på att bli tokig i huvudet!!! Vi var där o söndags o så var det samma sak! Men gud fruktansvärt! Alla satt ute i vattnet för att man inte skulle få djuren på sig! Vi stannade ändå ett tag där så vi kunde bada! Vet ju inte om det blir fint fler dagar nu! Får hoppas på det dock!

Puss på er!

Förbereder

Danne fyller år imorgon så idag har vi förberet lite inför det. Thomas kommer imorgon o hjälper till att göra ena smörgåstårtan o jag ska göra den andra - varmsmörgåstårta. Jag ska göra en m köttfärs så den har jag stekt idag. Sen har jag gjort rulltårta som ska bli tårta imorgon. =) Får hoppas att det blir gott, men det vet man inte. Danne har dammsugat.

Jag o Sara var ute o jogga innan idag, gick även en runda! Skönt!

Fathima o Matti var här igår o åt lite ost! Gott och väldigt mysigt! Borde göras oftare!

Nope ska nog gå o läsa lite....

Kram
RSS 2.0