Dålig på...

...att gå in och skriva här! :S

Är iaf snart dags att bege sig av till Joels skola, info möte ang skolåret 2013/2014...spännande?! Vi får väl se.

Har varit hemma med en liten Clara idag. Trumhinnan sprack i lördags och hon fick medicin igår. Lustiga är att hon inte sagt ngt om att hon har haft ont i örat.

Sammandragningar

Har en del sammandragningar i magen...och enligt vad jag kan läsa mig till så är det normalt, vanligast efter v 27-28 ngnting men man kan ha det från v 20. Jodå. Igår var den en som var vääääääldigt hmm hård? Vad 17 säger man? Jaja magen drog ihop sig rejält man kunde till och med se var bebben låg i magen, lite häftigt ändå. Får dock försöka ta det lite lungt och hoppas på att graviditetspenningen går igenom hos försäkringskassan.
 
Kram

jobbigt

Var ett jobbigt slut på året, joels halsfluss, tålde inte medicinen, fick ny, hans mage är/var ur balans. Nu är det bättre med honom, skönt det.
 
Tyvärr känner jag mig väldigt ledsen, vet att hormonerna spökar när man är gravid men detta är inte ok. Kan inte komma ihåg att det var såhär när jag väntade Clara. :S Kanske är det för att man jobbar både kväll och morgon - rullande schema, som gör att jag inte mår så bra?! Kändes bättre när jag var hemma m sjukabarn, kände mig inte så ledsen och arg. Har konstant dåligt samvete för allt. Känner man så här när man är gravid?!?! Jaja jag har 2 sedan innan men det är 5 år sedan sist jag var gravid.
Tror minsann jag ska prata med min barnmorska när jag är där.
RSS 2.0