Shoppat!

Nu har vi varit o handlat lite mat! Är trött som bara den just nu, ska kolla CSI.

Puss på er!

Hål

Fixat mina nya glasögon! Shit känner mig full! Antar att det tar ett tag innan man vänjer sig vid dem. Tycker ändå det borde gått snabbare med tanke på att man faktiskt har glasögon sen innan, men tydligen inte.

Varit hos tandläkaren nu oxå, 1 hål ev 2... dock har jag ju inte haft hål sen Joel var liten så det känns ok iaf. =) O det som blivit hål nu har varit en prick i lika många år som Joel funnits dvs snart i 5 år, var väl bara en tidsfråga innan det skulle bli hål?

Nu ska jag dricka mitt kaffe o sen ska jag väcka Clara så vi kan åka iväg till badet o bada lite. Joel ska på simskola sen.

Puss o kram

Bilder kommer sen på glasögonen! :D

Glasögon

Äntligen är det dags att hämta mina glasögon! :D Ska bli så nice! Efter vi har varit i Lund o hämtat dem så ska jag lämna barnen hos mormor för att åka till tandläkaren....får hoppas det går bra det med!

Kram M

....

sjuuuuuukt trött just nu! Orkar ingenting, bara sitter här. Danne har badat o nattat Clara o nu är det Joels tur. Tur att jag har min man! <3

jobb, jobb o jobb

Jobbat idag! Ojojoj vad jag är trött just nu! Fick kört mitt BP-pass idag! Såååå bra det gick! :D Missade lite dock, men är det inte alltid så att man är ganska så kritisk mot en själv? Eller jag kan säga att jag är det mot mig själv!

Paula kom med en ny BP-utbildning idag! Herregud är det redan dags att lära mig ett nytt pass igen!!!!!!! Nä, inte riktigt men nästan. Den 26 feb är det dags för utbildningen och sen har man typ 1 vecka på sig o sen ska man kunna passet....opps! ;D

Var iväg hos Annelie o Mats en stund idag! Barnen tyckte det var super! Jag, Danne o Annelie + barnen gick ner och matade ankorna! Shit vad de var hungriga! Dags att åka dit snart igen vi har ju MASSOR med ankbröd i frysen.

Vi har nog en liten donna som har växtvärk!? Verkar har riktigt ont emellanåt! =( Hon är gnällig till 1000 + att hon haltar till emellanåt lillfisen! <3

Kram på er!

Joel, Danne o Clara =)

Mina 3 hjärtan!

Sova

Ja, det borde jag göra strax! Ska jobba nu i helgen! Är dock inte sugen på det...tror att det är för att jag vet att jag ska jobba till kl 18 på söndag! Dock händer det bara 1 söndag av 3 helger jag jobbar. För att då reda ut detta så jobbar jag var 3:e helg och var 3:e söndag av dessa helger jobbar jag sent så alltså är det bra 1 söndag på 9 veckor som jag jobbar sent, inte så mycket med andra ord.

Ska BP imorgon...har inte haft det sen i torsdags förra vecka! *opps* får väl se hur det går imorgon med andra ord. :D

Varit o ätit middag hos mamma o pappa idag! Gott och otroligt skönt att slippa laga mat själv.

Puss på er!


En bild på lilla brorsdottern

Lilla Siri

Fika

Nu blir det snart fika med en kär kär vän! <3 Ska bli trevligt!!

Kladdkakemuffins

Mmm, nu är de bakade! Jag och Joel har bakat en massa idag, får dock se om de räcker tills han fyller år! ;D Nä, det får vi hoppas att de gör faktiskt, annars var de väldigt enkla att göra och här har ni receptet...

http://kladdkakerecept.blogspot.com/2008/11/kladdig-kladdkaka.html

Gör man det som muffins så får man hålla lite koll på dem, de behöver ju inte stå inne såååå länge i ugnen.

Lycka till! :D

Födelsedag

Varit och handlat present till Joel idag, blev en liten cd-spelare! Shit vad det var svårt att hitta en sådan! Trodde jag verkligen inte att det skulle vara. MEN som sagt vi hittade en tillslut. Nu ska vi bara försöka hitta lite cd-sagor oxå så han kan få något att lyssna på. =)

Vi har även köpt ett fia m knuff till honom! Han älskar ju verkligen att spela spel.

Borde kanske gå o fixa lite mat nu. Har dock så sjukt ont i mina ben idag...ischias - dock "bara" falsk!

Kram på er!

Faktiskt!

Blev lite bakat idag iaf, trots att jag glömde handla ÄGG!!! "Hittade" dock 3 ägg här hemma så det blev en plåt med nutellamuffins! Mums!

Clara och Joel har lekt hårfrisör på mamma idag! Haha de borstade o borstade o borstade. Håret blev nästan statiskt så mycket borstade de! *goa goa*

Splade även lite spel innan Joel gick och la sig, yatzy - gick dock inte såååå bra men barnen tyckte det var roligt att slå tärningarna, kalaha gick bra men Joel fuskade ;D sen spelade vi råttfällan o Danne vann hela tiden. Han måste ha fuskat :P

Kram på er!

Baka?!

Fick för mig att jag och barnen skulle baka idag så att Danne kunde vila lite iaf. Mmm, jag tog med mig Clara:



...till affären och handlade lite, mjöl o formar så vi kunde göra kladdkakemuffins till Joels 5års kalas. Hahaha Visst visst, hur fan gör man muffins utan ÄGG!!!!!!! Och helt ärligt jag är inte ett dugg sugen på att sätta mig i bilen igen o sticka iväg o handla ägg. Med andra ord får det bli bakning en annan dag - typ imorgon.

Kram på er!

Ström

Hela familjen Ström är hemma idag! Danne är oxå sjuk =( Det hade kunnat vara såååå mysigt att vi var hemma hela familjen, men barnen är pigga och hade kunnat gå på dagis idag o mamma o pappa orkar inte mycket för vi är dåliga! Suck! Stackars mina små! <3 Tur de ska på dagis imorgon så de kan springa av sig lite energi innan de ska vara lediga på fredag - måndag. Förhoppningsvis så mår vi oxå lite bättre till helgen.

Puss på er!

Favvo

http://www.cloetta.se/sv/Vara-varumarken/Center/Sortiment.aspx?site=Corporate&from=http%3A%2F%2Fwww.cloetta.se%2Fsv%2FVara-varumarken%2FCenter%2FHistoria.aspx

Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR nougat (o ni som inte känner mig så väl, vet det nu ;D) Center Nougat har iaf blivit min favvo - för tillfället! Har ni inte provat så gör det genast!!!!

Kram M

Visst!

Otroligt härligt att själv vara sjuk när man har 2 barn som oxå är dåliga! 90% av all tid går åt till att ta hand om de "små" och 5% går åt till att fixa lite mat och de restrerande 5% går åt till att försöka kurera mig så att JAG kan bli frisk... Någon som känner igen sig?!
Var bara tvungen till att gnälla lite!
Kram på er!

tävlar


Jag är med och tävlar om denna söta Barbapapa-servis hos www.mizca.se
Det är generösa Ingela på Iob-butiken som sponsrar.

En riktigt rolig shopp! Massor av fina saker! I like!



Sjuk

och jag orkar inte mycket! Ont överallt och vill bara sova! Sov från 13.00 igår till 09.00 idag. Känner mig lite piggare nu men tror att det beror på alvedonen som jag tog innan!

Kram på er!

Ont!

Sjukt ont i magen! =( går väl över?!

Höll 1 BP-pass igår och 1 idag o nu känner jag mig
1: sjukt stolt över mig själv som faktiskt kan hela passet ;D
2: helt stum i hela kroppen, antar att det är träningsvärk?

Kolla in länken för att se/läsa lite mer om bodypump och andra lesmills program!
http://www.lesmills.com/nordic/nn/members/bodypump/bodypump-group-fitness-program.aspx

Kram Marie

Off

Ja, det är vad jag är idag! Kanske blir lite bättre när man kommer till jobb? Det får vi j*vlar i det hoppas, kan inte gå omkring så här hela dagen! :/

Kram på er!

Vet ni?

Snart dags att lägga "lilleman" (snart 5 år!) Sen ska jag njuta av att vara själv. Danne är och tränar trots skadat finger, men kondition kan man träna iaf. Jag har iaf bestämt mig för att jag ska njuta av min ensamma timme med....en timmes bodypump-träning! Ska köra igenom passet till DVD:n, känner att jag behöver öva lite tills imorgon. Fullt pass, och det är ju superoligt, men jag blir nervös! ;D

Tror oxå att jag ska göra semlor...blev så sugen på det när jag gick och handlade innan idag så det fick bli ingredienser till det med ;O) Men men vi får se.

Puss på er!

Blev inga semlor gjorda...däremot te och en slätbulle samt lite BP-träning =)
Nu är det nog dags att gå o sova tror jag!

klump

En riktig klumpig man har fru Ström ;D Sköt sig i fingert med spikpistolen på jobb... Jaja tur i oturen så blev det bara en sårskada! Men likväl ett besök till VC sen till sjukan för röntgen.
Ojojoj! Barnen blev iaf glada över att mormor och morfar kom och hämtade på dagis. :D

Kram på er!

Blommor

Idag har vi varit iväg o kastat en massa på sysav + att vi var på TREND i Furulund och införskaffade lite inredningsdetaljer till vårt hem. Blev ett ljus till i form av ett grönt äpple + en trådgardin till vårt sovrum. Sen tog vi en sväng inom mamma o pappa slängde av lite skit där. SEN körde vi ner och skulle mata ankorna!!!! Tror ni att där var några ankor? Nope! Barnen blev superbesvikna. Vad göra vad göra?

Efter det åkte vi ut till BAUHAUS och skulle kolla blommor till barnens rum. Dock var där inget speciellt. Vi behöver blommor som tål värme!!! Blir så sjukt varmt över elementen så de blommor vi hade där innan har dött...ok, vi är ju inte superduktiga på att vattna dem heller ;D

Tog en sväng inom MAX oxå, barnen blev glada o mamma slapp laga mat idag! Skönt! Tog även en tur inom JYSK för att köpa en gardinstång - nope tror inte det! Ni vet de där svart/silvriga på IKEA som kostar typ 29kr kostar 169kr på JYSK :O dyrt!!!!!!!! Specielt när vi redan har en gardinstång hemma som vi kunde såga av. Tur jag har en man som är snickare! Massa massa kärlek till honom. <3 Blev då ingen gardinstång köpt men väl en rullgardin till Claras rum, dock var den förliten så jag får byta den imorgon.

Jag och Danne har plockat upp de sista flyttkartongerna så nu är där luftigt o fint i sovrummet! Skönt, det som är mindre skönt är att det ekar i sovrummet *opps*

Nu sätter Danne upp ett par hyllor (till) i vardagsrummet, snyggt som attans ;D

Kram på er!

Här ser ni vårt ena gröna äpple - som är ett ljus + våra hyllor.

Fönster...

Glasögon

Idag blev det nya glasögon! Är dock sjukt nöjd med mina esprit-bågar o trivs super i dem MEN jag behöver starkare glas, så då får det bli nya bågar oxå. Bestämde mig för ett par svart + ett par brun/svarta. De kommer bli super de med. Dock liknar de nya de "gamla" men som jag sa innan så trivs jag ju super med dessa! =)



Joel, tomten o jag på bild...ser liiiiite av mina brillor iaf ;D

Ha en skön lördagskväll! <3

Sjukt

Har haft en sjukt jobbig dag och just nu orkar jag inte mycket! Kroppen är helt slut, känns som om den sover...dags att lägga sig i sängen kanske?

Första

passet avklarat! Gick ganska bra, men jag vill inte berätta mer än att det var fruktansvärt speciellt o klarade jag detta så klarar jag fler pass!

Marie

D-HLR

Ja, det stod på schemat idag, dvs defribilator hjärt och lungräddning. Super! Var en riktigt rolig o engagerad utbildare! Och jag känner mig mycket klokare! :D
För er som ej vet...def är en hjärtstartare som finns lite överallt!

Har kommit på att jag vill ha guld-färg på en vägg i hallen eller trappan eller vad man ska säga. Väggen går från taket på ovanvåningen till golvet på markplan....och trappan är där oxå. =) Så vad säger man?

Nope, dags o nanna, ska jobba tidigt...dock slutar jag tidigt med! Nice! Ska dock tillbaka o köra lite BODYPUMP! Ska bli roligt roligt roligt! <3

Kram på er

BP

Körde bodypump idag! Så j*vla roligt! Det som var extra roligt var att alla som var med var alldeles gröna! Gröna som i nya, de hade inte tränat det innan. Ser dock vad jag gör för fel oxå ;D Men det är bra, då kan jag ändra på det!

Ska hålla mitt första "riktiga" pass på torsdag *opps* Nä, det ska bli skitkul faktiskt! Massor med folk ser jag oxå att där är inbokade! :O)

Nu är det snart dags att sova D-HLR imorgon!

Puss o kram

Vilken dag!

Började inte helt bra kan man säga! De första våra små knoddar gör när de vaknade imorse var att börja bråka, där har ribban legat HELA dagen kan jag säga! Önskar så att jag kunde strycka ett streck över hela den dagen! Känns som om man inte varit annat än sur på de små idag! Känns inte roligt faktiskt. Men men

Städade iaf över vardagsrummet, blev hur snyggt som! ;D Känns rent iaf! Putsat, dammat osv. Efter det drog vi ner till badet! Simskolan började idag + att de fick "bada av sig" innan simskolan...eller Joel. Danne hämtade Clara och stack hem o lagade mat! =)

Nu sover barnen och nästan pappa oxå :P

Så här ser han ut när han är lite piggare, min skatt <3



Massa massa kärlek!

Nope om jag skulle kolla igenom BP-programmet lite så jag har övat liiiite till tills imorgon, blev ju "många" på mitt träningspass! 5 st som det ser ut nu! =) Kul!

Kram på er!

Ha en skön kväll!

Borde...

...ta tag i livet, dvs ta på mig kläder o borsta tänderna både på mig o barnen.

Lampor

Var på IKEA idag och handlade lampor, var visst fler än vi som behövde lampor till sina fönster, massor med folk med andra ord! Tur att svärmor passade barnen!

Så här fint blev det i fönstret med de nya lamporna iaf! =)

våra nya lampor

En till som man ser liiiite mer av vardagsrummet

Fönster...

Blev bra iaf! =)

Ha en skön kväll/ sov gott!

Marie

Moster

Har haft besök av Dannes moster o morbror idag. Var väldigt mysigt. Bjöd på Fläskfilé m salami och soltorkadetomater! Smaskit som attans...fick det hos Malena o Tobbe på nyår.

Var även och körde BP på jobb idag med Sara och Tima! Gick, både enligt mig o Sara, väldigt bra! Missade inte nämnvärt i koregrafin, och Sara tyckte att jag kändes mer säker! *tack, goa goa du* <3 Ska köra ett pass till på tisdagkväll, ska bli roligt! Kolla m broren m.fl om de vill vara med.

Hade en liten donna som somnade i soffan idag. Helt slut var den lilla!

Nu ska jag mysa lite med mannen.

Puss på er!

Förresten, här kommer receptet på fläskfilén:
Fläskfilé
salami
soltorkade tomater
Vitlökssalt
Svartpeppar
vispgrädde
tomatpuré
Ev ost att strö över

Skär skåror i fläskfilén, inte helt igenom, soppa i soltorkade tomater och salami (förslagsvis: varannan tomat o varannan salami) Stoppa köttet i en ungsform och vispa ihop grädde och tomatpuré, häll över. In i ungen tills köttet är färdigt. Servera med hasselbackspotatis och sallad.

Gjorde receptet idag på matlagningsgrädde, gick utmärkt, dock inte lika fyllig sås som på vispgrädde, men lika gott!

bada, bada, bada!

Var en hel del som badade på jobb idag, trodde inte att det skulle komma så många faktiskt. Kul! Dock kompade jag ut, värt varenda minut! Fick massor med tid tillsammans med Danne o barnen.

Vi var ute o åkte pulka och sen gungade barnen lite. Danne o Joel gjorde en snögubbe! nice! ;D

Ska försöka träna lite BP i helen med, se om jag kan locka ut ngn till jobb så jag kan köra lite med dem! =) I like! :P

Nu ska lilleman snart gå o nanna o jag o Danne ska kolla film eller nåt!

Puss på er!

Clara

Stackars stackars lilla som är kass! Fick hämta henne på dagis idag för hon hade feber! =(

Tränat

Det var en härlig nyårsafton! Var hos Malena och Tobias, god mat, trevligt sällskap och mysig miljö, kan man få det bättre? =)

Samma härliga arbetskamrat drog ner mig i träningslokalen idag och tvingade mig att köra lite bodypump med henne! :D Gick bra faktiskt, strulade ihopa liiite men inte allt för mycket, känner mig nöjd. Ska försöka köra lite m Paula nu i veckan så jag får övat lite till. Superkul, verkligen!! Trodde inte att jag skulle tycka att det var såååå roligt!

Nähä, om jag skulle hoppa in i duschen sen dricka lite te med min man o kolla csi...

Har bestämt mig för att försöka köra lite vv nu denna månaden utan att gå dit, sen får jag se i början av feb om det är läge att skriva in sig igen. Vet iaf 1 som blir glad om jag gör det! =)

Kram på er!

P.S har en son som tror att han fyllde år på julafton eftersom han fick presenter *gulligagulliga unge*

RSS 2.0