Sjuk o "Allt för min syster"!

Förkyld o hostig, men vem f*n är inte det vid denna tiden på året?! Irriterande är det iaf! O jobbigt!

Susanne på dagis frågade Danne i onsdags när han hämtade barnen om vi hade kollat Clara om hon hade öroninflammaton pga att hennes öra hade runnit. Nope hade vi inte. En pigg o glad tjej?! HAr man öroninflammation har man feber o är trött o hänging! Men men efter lite påtrycknigar från mamma ringde jag iaf o boka tid hos doktorn igår, torsdag. Kom in till doktorn och mycket riktigt har min lilla donna öroninflammaton, trumhinnan har spruckit. Stackars lilla! Men hon har ju verkligen inte visat nga tecken på det! Hon har skrikit o varit orolig på nätterna, men vi tänkte att det kunde vara magen el en tand som var på g. Hon har ätit som hon ska, varit glad o pigg o ingen feber alls. Jaja nu har hon iaf fått pencilin =)

Jag och Jessica var på Amelias förhandsvisning av filmen " Allt för min syster". Så OTROLIGT bra!!!!!! Rekommenderar den verkligen! Jag grät, Jessica grät o typ alla andra med! Hörde snyftningar i hela salongen! Hade mer än gärna gått o sett den igen! I vilket fall ska jag köpa den när den kommer på dvd!

Jaaaa....på söndag så är det vår första bröllopsdag!! Shit tiden har gått fort! Känns inte som det var så längesedan vi gifte oss, o döpte Clara för den delen! Så vad ska vi då göra på söndag? Marie ska jobba sen blir det tvätt på det. Vilken bra bröllopsdag va? Men vi tänkte laga ngn middag o mysa lite, alltid ngt =)

Danne har fått en provanställning på Saltviks bygg! Så jävla roligt! Så nu får han visa vad han går för!!!!!!! =) Går säkert jättebra! Och han trivs ju så bra där, tycker det är roligt att jobba.
Bara jag som ska hitta ngt att jobba med :0

Nope, borde gå o nanna nu. Trött, men tar nog ett par min till innan jag är i sängen.

Kram på er!

Kroppen

Är ordentligt trött i kroppen idag! Har gjort en ordentlig genomkörare...haha. Igår två varv på slingan - pressa mig ordentligt! Är inte så lätt längre, men är ju för att jag inte joggar mer än 1 dag i veckan längre. Idag så blev det vattengympa. Skönt nu efteråt men är ack så trött i kroppen. Imorgon blir det gymmet. =) Sen ska jag se hur mycker jag har gått NER eller upp för den delen :/ på torsdag...

Clara har börjat gå runt saker nu! Stort framsteg. Hon har även börjat gå med gåvagnen. Får se om hon vill släppa den snart. Tror inte, men kan hoppas!

Danne är färdig med sina lärlingstimmar på fredag kl 12, så det blir dubbelt firande då, dels ska de ha firma fest + att han då är färdig = mycket stort alkohol intag. Tur att det är han som mår dåligt dagen efter... Får se om jag kan rymma hemifrån lite.

Var hos Nettis o fikade idag! Mycket trevligt! Har alltid så mycket att prata om! Fattar inte! Vi pratar pratar o pratar. Tycker verkligen om henne. En go tjej.

Inte nu till helgen utan nästa så har jag o Danne varit gita 1 ÅR! Fatta! Tiden har gått fort.

Har bestämt mig för att tatuerar mig igen. :O Blir ett D på insidan armen/handleden...ajajaj säger vissa men men jag vill göra den där iaf! Får se om jag kan bege mig ut o boka en tid oxå.... Blir nog bra!

Ingen som har ngt jobb sådär i bakfickan som vill ge det till mig? Suck!!!!!!! Blir irriterad på detta skitet! Hatar att leta o leta o inte få ngt! Fixar sig säkert på ngt vänster.

Nä, tror jag ska gå o lägga mig o läsa lite faktiskt!

Kram o sov gott!!!
RSS 2.0