Fint väder!

Igår var det ordentligt fint väder här nere i Skåne!! Vi passade på att åka ut till Järavallen och gå en runda - barnen sprang. Sen blev det lite korv och hamburgar-grillning! Så otroligt mysigt det var. Barnen tyckte det var roligt oxå. Efter det så åkte vi hem till min bror o lämnade saker som de hade glömt hemma hos oss i lördags, drack lite kaffe o mös med Siri ;D

I lördags så var här lite kompisar, vi åt räkor o kräftor sen grillade vi. Var väldigt roligt! Joel sov över hos sin kompis för första gången. Det tyckte pågarna var väldigt spännande! =) Hade gått bra oxå, men man vet aldrig, de är ju busiga som få de där två tillsammans.

Kram på er!

Ytterdörr

Idag har vi varit och tittat på ny ytterdörr...hoppas bara att vi kan få den till ett riktigt bra pris, då slår vi till!!! En vit dörr (alla i föreningen har det) med ett avlångt glas mitt i dörren - typ...



Fast som sagt - Vit.

Får hoppas att de hittar en som är på rätt håll så att säga.

Marie

inte

Är verkligen inte på hugget idag eller denna veckan - typ!

meandi...

...varit på party idag...åhh jag älskar ju verkligen dessa kläder o jag har såååå svårt för att välja! Jaja dagens fynd (eller vad man ska säga) blev följande:

Till Joel
sweatjacket

och...
baggy sweatpants

Till Clara:
mushrooms tunic

och...
baggy sweatpants

Hon kommer bli lika cool som sin storebror :D

Förhoppningsvis får jag hem dessa godingar oxå!!!
slim sweatjeans
Bilderna är från meandi´s hemsida www.meandi.se

// Marie

IKEA?

Funderar på om vi ska åka in till IKEA eller inte...har inte gjort ett skit idag, eller jag har ju då jobbat. Sen när jag kom hem orkade jag inte göra ngt! Orakar inte ens laga mat. Danne ska antagligen till Evelina för massage så då kan vi passa på att åka till IKEA....eller?! Jaja vi får väl se.

Sol!

Idag har det varit massor med sol här! Så jäkla nice <3

Hade tänkt ha en fikadate med en kompis, dock blev den inställd. Inget ont som inte har ngt gott med sig, blev storstädning av kök ist. ;D Så snyggt det blev iaf. Flyttade micorn o kaffekokar osv, blev mycket bättre. Ska "jag" bara se till att fixa gardiner oxå, så det blir riktigt snyggt. Har en speciallösning på g! ;D Vill inte dela med mig riktigt än av den idén.

Fixat boende till kompisarna - här i föreningen. De ska sälja sitt hus och har ingenstans att bo på ett par veckor....nu har de. Föreningen här har nämligen en övernattninsgbostad som man kan hyra. Det kostar 1200 kr per vecka eller 200 kr per dygn. Det kommer bli super! De har iaf ngnstans att bo...även om det är litet, alternativen hade varit hotell, stuga eller vandrarhem...nja, kanske inte!

Nope...göra ngn mer nytta idag?

Kram

Bättre

Idag är det bättre i huvudet men inte helt ok. Sitter o kollar BP releasen nu dock snart dags att sticka till jobb...

Kram på er

Ont...

Förbannat j*vla ont i huvudet idag :/ Nu ska jag dricka en kopp kaffe och ta en alvedon o se om huvudvärken blir avhjälpt!

Bodypump

Fått nya releasen...nu ska här övas ;D eller iaf liten stund!

Äppelkaka

Fått världens(?) godaste äppelkaka hos grannarna idag! Mmm säger jag bara! Lovar att lägga ut det när jag har fått det av Emmeli.

Träffat Sara oxå, snackat en massa skit. Varit på "jompa" (som hon säger) med Clara idag. Joel oxå, gick bra för honom idag. Han är ju som han är o det är inte fel det! ;D

Nu ska jag träna lite mage är tanken sen blir det en dusch o sängen!

Hoppas ni har haft en bra helg! <3

BodyStep

Det har jag tränat idag! Åhh så kul o så jobbigt!!!! :D Men jag gillar det verkligen och jag gillar att svettas har jag kommit fram till.

Blev en riktigt fin middag idag ;D korv o makaroner...haha hann inte med ngt annat idag. Men barnen klagade inte alls!

Nu ska jag ta o mysa lite med min man.

Kram på er!

BadaBadaBada och åter bada!

Ja, det är det ända jag gör just nu tycker jag! Haha idag blev det lite frivilligt bad oxå...tog med barnen ner till Viken och tog en liten simtur... Shit vad jag blev trött. Blir ingen middag lagad utan det kommer bli skäpmat! Ojdå!

Riktigt

riktigt trött!!! Snart sängen, upp o jobba tidigt imorgon.

Kram på er!

Tänkte?

Hur tänkte jag när jag satte den gruppen på mitt ansvar?!?!?!?! Herregud! De barnen har VERKLIGEN energi... Jaaa, simskolan har börjat idag!

Ingen hockeyfantast, däremot är min man det (för er som inte redan vet det) men det som har hänt idag är otroligt tragiskt! Finns inga ord. Stefan Liv efterlämnar 1 fru och 2 barn...vad ska man säga?

//Marie

???

Min man fick visst mer lön...!

träningsvärk?

Ja, hur gick det nu med träningsvärken? :D Jo...det känns i både rumpa och i lår samt mage! Gött!

Blogg...

Tipsa er om en otrolig blogg!

http://turioturen.blogspot.com/

Marie

Helg

Helgen har gått fort fort fort, som den alltid gör.

Åkte ut till Center syd igår, tog hål i öronen på den lilla. Hon är så fin =) Dock tyckte hon inte om tjejen som gjorde det....ojdå, vad förvånad jag blir...! Nä, hon tycker inte om ngn den lilla loppan.

Var iaf på gympa idag och det tyckte hon var riktigt roligt! Härligt! Kommer bli mer gympa för vår del. Vi får väl se hur det går för Joel, han är lite mer svårflörtad. Satt mest bredvid Danne, men mot slutet av "lektionen" så mjuknade han. =) Han sa själv att det var roligt. Vet dock inte riktigt själv vad jag ska tro.

Emmeli och Christian kom in och grillade idag, mycket trevligt och inte avancerat alls. Bara mysigt.

Imorgon är mitt första BP-pass sen....juni om jag inte minns helt fel. Dock har jag ju fimat för licensen men känns inte som att det är samma sak att ha ett pass för Paula och ha ett pass för kunder. Bara 1 bokad idag och det känns ju ganska ok att ha ett pass för ett par stycken bara. Vi får väl se imorgon om där är någon som vill köra BP :D Kommer ha grymmevärk i min kropp på tisdag!

Nä, snart dags att nanna, är trött idag!

Kräksjuk?

Fick hämta Clara idag för att hon hade kräkt...ja, men inte var hon dålig. Tydligen hade hon kräkt när hon åkte ruschikanan sen blev hon blek o satte sig ner, cyklade och var superglad när jag kom. Tog med mig mina små hem sen fick hon proviva drack två glas. Åt lunch...2 port, kanelbulle, glass, dricka, banan, korv o makaroner.... Nä hon är inte dålig! Kan det vara så att hon har åkt kanan många gånger så hon blev yr o kräktes av det?

Imorgon bär det av till Center syd - se om den lilla vill ta hål i öronen, hon har tjatat om det hela veckan, vi får helt enkelt se. Sen tänkte vi gå en stund i kävlinge på höstmarknaden och sen ska vi ha instruktörsmöte på jobb. Får se om jag ska dit, känner mig inte helt ok...börjar kännas som jag ska tappa rösten!

Jaja är dock sugen som fan på att gå imorgon ska ju köra bodystep!!!! Ehhh i Like!! <3 jobbigt som ett as är det! :P

Har egen tid idag, Danne är iväg o spelar tvspel med kompisar...eg var det tänkt att min kompis skulle komma men det blev inte så, blir inte alltid som man tänkt sig!

Nu ska jag dricka mitt te!

Kram o hoppas att ni har en skön fredagskväll.
RSS 2.0