Bröllopsdag!

Är vår bröllopsdag idag och det firar vi med att...gå på simskola med Joel, betala 1000 kr till HSB så vi "får" vår del i föreningen. Men vet ni vad, vi bryr oss inte om att vi inte gör ngt...är glada att vi har hittat ett radhus så att vi kan flytta härifrån! :D

Kram på er!

....

Känner mig känslomässigt urladdad just nu!

Provade zumba idag på jobb, superkul och ganska så svårt faktiskt! Men kan rekommendera alla att provade minst en gång!

Beslut!

Har tagit ett beslut. För min skull och för min familjs skull!

Lägenhet nr 6 och nr 5

Lägenhet nr 6 var ingen höjdare, dock betydligt mycket fräschare eller "nyare" än lägenhet nr 5. Men ack så mörk...kändes inte alls rolig, rörig och stökig. Tyvärr så blir det så att man inte blir lika intresserad av den då. Givetvis gör mäklaren och väldigt mycket, mäklaren på lägenhet nr 6 var inte alls intresserad av att visa runt oss eller visa oss ngt. Menar inte att han skulle stått över oss o frågat en massa men ändå visat lite intresse, fin avvägning det där.
Efter det gick vi in i lägenhet nr 5 igen...dessa ligger då bredvid varandra. Kändes helt klart bättre i magen i lägenhet nr 5! Fast den inte är alls lika fin i skicket som nr 6. Men var ändå 5:an vi ville ha. Pratade en massa med säljaren då visningen eg inte skulle ha börjat förrän kl 13 o mäklaren hade inte kommit än. Fick svar på en massa och vi kände att vi ville lägga ett bud. La budet o sen  åkte vi därifrån, mäklaren ringde ca 30 min senare o sa att säljaren hade godtagit budet och sa att vi kunde skriva papper idag!!!!! Så idag har vi skrivit på för vår egna lägenhet/radhus!!! Känns helt jälva underbart!!!!!!!!

Puss på er alla, det är ni värda ;D

Lägenhet nr 5

Ja, var tydligen så att fru Ström hade bokat in oss på visning idag ;D trodde dock att det var på söndag. Ojdå! Men det gick ju bra iaf. Lägenheten är ok, jag vill inte ens känna efter vad jag tycker riktigt. Eller jag kan säga att jag tycker om den men jag vill ändå inte känna efter...rörigt? För det är det i mitt huvud. Vi ska iaf och titta på grannlägenheten på söndag + denna igen, då kan pappa följa med o kolla. I den vi var o kollade på idag så var det en del som måste renoveras o göras vid. Men är ju så vi vill ha det.... =)

Grattis till susidus idag!

Puss på er alla!

Händer...

...massor i mitt och vårt liv just nu!

Helgen i Göteborg var klart en av de roligaste jag har haft! Men oxå en av de jobbigaste!!!!! På söndagen var det verkligen inte roligt att gå upp! Jag o Paula låg kvar i sängen när Sofia kom o knackade på dörren, oopppssss! ;D

Veckan efter bodypump-utbildningen så hade vi utbildning på jobb hela vecka. Givande vecka men ack så mycket information! Veckan avslutades (för min del) med en cykletur på Ven! Hade 3-kamp och sen hade vi en egen tävling med...hade superoligt tillsammans!!

På måndagen bar det av till Linköping för kick off med jobb o hela Medley! Helt sjukt så mycket folk där var! =) Men roligt hade vi!

Nu är jobbandet i fullgång och bodypumpinlärningen är på g! Får bara hoppas att vi blir godkända på våra 2 låtar med! =) Men det får vi hoppas, annars är det bara att filma igen och skicka in!

Linda o Thomas lilla donna blev en liten Siri =)

Jaja, vi var o tittade på en lägenhet förra vecka o det kändes verkligen som att vi blev snuvade på målet! MEN det var inte meningen att vi skulle ha den lägenheten! Nu till helgen ska vi iaf och titta på två andra lägenheter på Rinnbo i kävlinge, får hoppas att ngn av dem blir vår! Lägenheterna ligger bredvid varandra, lustigt! och eg ser de likadana ut, bara spegelvända...

Snart dags att titta på Ullared :D

Puss på er!
RSS 2.0