3 barn

Idag har Danne börjat jobba igen efter sina pappadagar i samband m födsel... Kan säga att jag var rätt nervös över hur jag skulle få ihop det. Men hör o häpna, det gick. ;-)
 
Vincent vaknade kl 6.00 vilket gjorde att han fick mat då och sen väckte jag de andra två. Gick super. Min pappa kom dock o hämta oss men det hade gått bra i vilket fall kan jag säga. =)
 
I em tänkte jag gå ner och hämta Clara för att sen hämta Joel. Imorgon blir det promenad till skola o sen hem, sen dagis o sen ner o väga lille V och sen hem...sen måste jag hämta mina små loppor oxå ;-) Dock kan jag fråga pappa om han kan hjälpa mig men jag tror inte att jag gör det. Utan det blir nog så att jag fortsätter gå hem till mamma o pappa eftersom de ska ha lite kalas för pappa som fyllt 65 år. =)
 
Igår satt jag och Danne o kollade på bilar, har insett att vi behöver en till bil. Dock inte en stor eftersom vi har det - VW Passat. De krav vi har är att bilen ska ha 4 dörrar och att den inte ska vara så stor - typ VW Golf-storlek (märke är inte det viktigaste dock) och inte allt för dyr...haha ;-) Vi får väl se vad vi hittar och när vi köper, för frågan är inte OM utan NÄR. Jag kan inte ha det så att jag måste fråga pappa varje gång jag ska/behöver bil. Dock vill vi inte stressa m köpet utan funder och känna efter ordentligt innan vi handlar en så vi verkligen blir nöjda m vårt köp. =)
 
Kram på er.

Bebisen är här!!

Ja vad säger man. =)
Söndagen den 14/4 vaknade jag av en konstig känsla, gick upp på toa o gick o la mig igen. Tänkte att jag skulle sova - blev inte så. Konstaterade ganska så snabbt att jag hade ont i magen. Mannen fick gå ner o hämta vetevärmaren då var kl runt 7.45, kl 8.15 konstaterade jag att jag får ringa mina päron o fråga om de kan ta barnen - då var det 12 min mellan värkarna.

Gick ner och åt en macka m barn o man. Danne körde iväg barnen till mormor o morfar och jag tog ett bad. Allt hände på en gång - slemmpropp o magen vände sig ut o in.

När kl var 11.10 så kände jag att jag får ringa till förlossningen i Lund för jag har mellan 3 o 10 min mellan värkarna. När jag ringde konstaterade de att jag får välja att föda i Kristianstad och Ystad för Lund, Malmö o Helsingborg var fullt. Hon rekommenderade även att vi skulle åka direkt efter som det är ca 8 mil t Kristianstad + att det är 3:e barnet...

Hoppade in i bilen och fick m babyskyddet i all hast. Hade rätt ont i bilen och efter ett tag kände jag att bebisens huvud hade kasat ner lite i bäckenet...blev lätt nervös för att vattnet skulle gå o bebisen komma....men det hände som tur var inte.

Kom fram till förlossningen, inskriven 12.20, i sängen 12.30, lustgas 12.35, första undersökningen 12.40 - öppen 6 cm. Undersökning 12.50 öppen 8 cm, tog hål på fosterhinnan, fullt öppen 13.00 och vår lilla bebis är ute efter 3 krystvärkar och 6 minuter.

130414 kl 13.06 blev vi 3:barnsföräldrar!! Joel o Clara storasyskon till en lillebror.
Lillebror har fått namnet Vincent och vägde 2795g och var 47 cm lång, född i v 37+5 och är alldeles underbar <3 Han är allas vår mittpunkt just nu. =)

Blev faster i måndags 22/4 till en "liten" flicka. Tyvärr har Linda inte samma tur som mig o fick innan utan hon gick över 2 veckor.

Grattis till oss alla!!

Känner...

...min mage. Den jobbar o drar ihop sig, gör ont och slappnar av. Vi får väl se vad detta leder till...tränar den eller det är på allvar? Ja det vet man aldrig.

Hoppas ni får en skön lördagskväll.

Kram

Hungrig!!

Ja hela tiden är jag hungrig. Och törstig.

Städning

Tror det ligger lite städning på schemat idag! =) Känner att det behövs.

Kram på er

Biggest loser!!

Ojojoj säger jag, vilket jävla gnäll från vissa!! Förlåt!

Bläää!

Usch vad jag klagar på att jag är trött!! Men i natt har jag sovit ca 4 timmar....!!! Borde verkligen lägga mig ner och sova lite. Just nu sitter jag bara i soffan, då kan jag likväl lägga mig ner o sova.
Inte konstigt att jag sover dåligt eg 37+0 idag, alltså inne i v 38 =) Tiden går fort och jag ska försöka njuta av att bara gravid - 3:e barnet och sista gången är tanken.

Kram på er!

Trött

Jag är oerhört trött, kan sova hur mycket som känns det som. Fast försöker att bara sova 1 timme på dagen, kanske dumt om bebis bestämmer sig för att komma eftersom jag då behöver så mycket sömn som möjligt. Samtidigt så vill jag hinna med och göra saker....!
 
Var hos BM i torsdags och allt ser bra ut m den lill*. Magen är som sagt ngt mindre än vad den..."ska" vara. Skulle ligga på ca 37 cm och låg på 35 cm. Så inte så mycket. Rätt skönt att magen inte är stor ändå.
 
Var på SPA igår med jobb och när jag kommer in på behandlingen så säger jag till teraputen att jag är gravid. Ok säger hur långt har du gått? Jag bara...ehhm alltså nä, jag har typ 3 veckor kvar. Hon: Oj oj, oj oj...! Haha Dock trodde jag att min chef hade varit så förutsägende att hon hade sagt till att jag var höggravid när hon bokade in behandlingen...men nä. Det som var problemet var att hon hade inte en bänk som hon kunde ställa...ja men det gick bra iaf! =) Snygga ögonbryn fick jag oxå :P
 
Kram på er alla!

Dåligt

Sovit riktigt jävla dåligt + att jag har en oerhörd rastlöshet i min kropp!

Ska iaf dricka min kopp kaffe nu sen hoppa in i duschen så jag känner mig lite fräsch! :P

Kram på er o hoppas att ni hade en bra påsk!
RSS 2.0