Skärtorsdag

Hade behövt åka ut och handla mat, måste betala räkningarna....! ;-) Ska städa på ovanvåningen så det är färdigt där - såååå nice! Ska betala räkningarna men mathandlingen skiter jag i idag...blir en tur till jobb så barnen får bada ist. Ikväll är det visst kalas på G :S inte så sugen kan man lätt säga.

Hoppas att ni har en fin torsdag, det tänker jag ha!

Kram

Återigen...

....trött!! Somnade runt 22.00 igår, sov t ca 7.00. Sov middag från kl 13.15 ca till 14.40...och ändå är jag förbannat trött!!!!
Fler som är gravida sista månaden som känner igen sig?

Drömma!

Har drömt om att där kom en liten flicka...i natt eller nu i natt så att säga! Kan det vara så att det är en lillebror m tjej vars bebis (=flicka) kommer/kommit ut?! :D Hade varit häftigt om drömmen stämde!

Mår inte helt ok idag, lite illamående och väldigt hungrig?! Nä, ingen bra dag idag helt enkelt.

Kram

Trötta

Idag har jag varit sjukt, sjukt trött. Har faktiskt legat o sovit i 1½ timme, trots att Clara var hemma, hon satt bredvid o tittade på film =)

Danne är oxå trött som attans, han är uppe o vilar nu, strax dags att säga till honom att stiga upp... ;-)

Inte konstigt att vi är trötta när vi håller på så mycket som vi gör här hemma. Fast nu är golven snart färdiga. Tyvärr kan jag ju inte hjälpa honom i heller. Golvet i Claras rum är iaf färdigt imorgon - nice!!! Sen blir det till att städa upp o göra fint i hela hemmet. =)

Kram o ha en skön fredagskväll.

Ont

Har riktigt ont i min ländrygg...! Tycker inte det är ok att sitta och inte att ligga och inte att gå el stå för den delen!! Blä säger jag bara. Dock är det snart över, inte många veckor kvar nu =) Åhh som jag längtar.
Väldigt många som tror att det är en flicka, min kompis (som har haft rätt på våra andra barn) säger oxå att det är en flicka - spännande o se om hon har rätt denna gången oxå =)

Kram

Från

Ingenting till massor - känns som jag ska tappa bebisen ;-) Det vet jag att jag inte gör, men inte känt det innan och nu känns det speciellt när jag sitter ner. Spännande!

Clara mår iaf bättre idag, snackar som attans heeeela tiden. Blir rätt trött i öronen kan jag säga ;-) Men riktigt skönt att hon mår bättre.

Joel är i skolan, ska hämta honom runt kl 15.00 =) Han och jag hade en mysig stund på badet igår! Bara han o jag. Som han njöt den lille. Ja, jag med för den delen. <3

Kram

Än...

....så har det inte kommit ngn snö, men man vet ju aldrig. Blåser som fan fortfarande och det är ju inte så skönt om vi översätter det på ren svenska.

Bar hos BM idag, gick bra. Hjärtat slår, bebis är fixerad - en stoooor sten föll från hjärtat! och magmåttet ligger nästan där det ska =) oavsett är allt godkänt. så skönt! Clara fick följa med, hon blev helt förtvivlad när BM började känna och trycka på magen. Hon kom fram o klappade mig på handen o sen när hon hörde hjärtat så höll hon för öronen för hon tyckte det var högt ljud. Märks ordentligt att hon inte mår bra!!

Clara har iaf inte så hög feber idag som igår, bara runt 38 + idag. Just nu ligger hon och sover, kanske skulle göra henne sällskap en liiiiten stund. =) Jaja vi får se.

Idag blir det soppa o pannkaka/våfflor till middag. Var tänkt till igår eg men blev BK istället - latmansmiddag, men ack så skönt det var.

Joel ska få sätta påskpynt i riset vi var ute o plockade/klippte i söndags. Han ser fram emot det =)

Kram

Snö?

Tydligen ska det bli en massa massa massa snö i skåne i natt. Tja vi får väl se. Blåser som faaaan idag iaf. =(

Måndagen firar vi med att ha en liten dotter m 40 graders feber :S Frågan är om det är lite vattkopper som kommer nu, båda hennes bästa kompisar på dagis har fått det + en massa andra barn givetvis, så är ju inte så konstigt eg. Som sagt återstår att se.

Blev bjuden på ett BLINGO party. Har ni varit på ett? Hur är kläderna osv. =) Har aldrig varit så det ska bli kul att jämföra lite m meandi, som jag älskar.

Kram o ha en fortsatt bra måndag.

Soooool!!!

Underbara underbara sol! <3

1½ vecka

Ja, det har jag varit hemma nu =)
Försöker verkligen njuta av min lediga tid men vad ska man göra? Inte dammsuga, inte städa, inte tvätta fönster inte...inte....inte! Suck. Känns som det är mer förbud än det jag får lov att göra. Bara ngn vecka till sen behöver jag inte ta det så lugnt...inbillar jag mig. ;-)
Tänkte iaf snart ta tag i livet och fixa lite lunch till mig =)

Kram

Hemma

From denna veckan är jag hemma. Idag är jag helt färdig... =(

Var på UL i måndags och den lill* ligger m rumpan ner - får verkligen hoppas att den vänder sig och sen är den lite förliten dvs -12.5% inte super mycket den skulle väga ca 1950 och väger ca 1700g - så det oroar mig inte.
Ska till BM om 2 veckor och får hoppas på att den lilla smurfen i magen har sett till att vända sig m huvudet ner då, annars blir det vändningsförsök.
Ngn som varit med om det?

Kram

Jaha!

Graviditetspenningen gick igenom, skönt ska det bli!
Har dock fått order av barnmorskan att jag ska vara stilla och ta det lungt pga förmycket sammandragningar. Så det ska jag göra nu, har även sagt att jag inte kommer på jobb nästa v pga sammandragningarna. Dåligt samvete får jag för att jag vill verkligen jobba MEN jag vill verkligen INTE att bebis kommer nu. 31+4 är jag idag, inte ok att bebis kommer nu. Sååå jag håller mig så stilla som möjligt och efter v 34 fick jag göra hur mycket jag ville sa BM...! =)
 
Hoppas ni alla får en bra helg. Här hemma håller vi på med renovering i hallen...eller ja min kära man gör det, inte jag. Jag kolla skidor och barnen leker ute. Blir iaf en tur till affären för att handla lite lördagsgodis. Blir spagetti o köttfärssås t middag idag, lyxigt o bra ;-)
 
Kram
RSS 2.0