Bodypump

Imorgon bär det av till Göteborg! Bodypump utbildning med Paula och Sofia står på schemat! Ska bli riktigt roligt! O en aning svettigt antar jag! ;D o en aning träningsvärk med.... Dock ska det bli otroligt spännande och roligt!!!

Måste ju berätta att jag blev faster till en liten flicka igår (18/8) :D så jävla roligt! O otroligt söt! Fick ett mms på henne. Stor liten tjej var det, fast är ju inte så konstigt när Linda nästan gick 2 veckor över tiden. Var ute o köpte kläder till det lilla livet igår! Åhh vad det var svårt att hitta saker till henne. Men jag hittade iaf tillslut!

Jag tror jag ska gå o diska lite...inte roligt men nödvändigt!

Kram på er!

Lägenhet nr 3

Har varit och kollat på en lägenhet på Rinnbo. Varit där 2 ggr, så j*vla mycket folk första visningen! Helt galet, kunde knappt se ngt, var folk överallt! Idag var det betydligt lugnare. Vi la iaf ett bud på den igår, mäklaren ska höra av sig imorgon sa han, sen får vi se hur det går. Vi hoppas ju på att vi får den, men vi har inte allt för stora förhoppningar på det. Lika bra för då blir vi inte besvikna sen ;-) Men men...

Varit på bodypump idag, drygt 1½ vecka kvar till utbildning.......lite nervös faktistk. Har iaf fått låna Ellens bodypump-skiva så jag kan träna i "smyg" ;D Alla som har gått den säger att det är superkul så jag hoppas verkligen att den blir det med!

Nope, tror jag ska gå o ta ngt att äta o dricka sen i sängen. Är trött - som vanligt! Eller Danne? *puss*

Sov gott!

Kram M

cykla

Idag har jag cyklat till jobb =) Riktigt skönt! Dock är jag trött som jag vet inte vad nu, dock vet jag inte om det beror på att jag har cyklat eller om det beror på att det är fredag ;o)

Danne fyllde år igår! Bjöd de närmsta sörjande eller vad man säger. Det blev lugnt o skönt iaf.

Ska o kolla lägenhet på söndag! Hoppas verkligen att vi tycker att den är lika fin i verkligheten som vi tycker att den är på bilderna!

In till Malmö o svärmor imorgon. En tur till folketspark, just nu känner jag mig måttligt road av det, men barnen kommer tycka att det är superkul i vilket fall. På kvällen blir det en tur till Jessica o Johan =) Får ju kolla hur långt de har kommit med renoveringen! ;D

Nope, nu ska jag nog gå o duscha o sen slappa i soffan!

Kram på er!
RSS 2.0