Ända in i kaklet

Visst är det så! Imorgon är det konferens med jobb...ända in i kaklet! Ska bli spännande. Ser dock inte fram emot att vi ska åka tåg...åksjuk åksjuk o åter åksjuk. =( Blir värre o värre tycker jag! Vi kan ju hoppas att jag klarar mig bättre imorgon...håll tummarna! :D
 
Kram på er

Hemma

Idag är jag och Clara hemma. Joel är på skolan. Mycket skönt att vara ensam med Clara lite, inte ofta man får den tiden tillsammans. Just nu sitter vi och pustar ut efter lunchen. Hon tittar på Snow buddies =)

Hoppas ni får en underbar dag, det tänker jag ha! <3

Storstäd!!

Det håller vi på med på jobb just nu! Jag är ganska så trött nu på kvällen.
Strax dags att sova faktiskt.
 
Kram på er

Lycka!

Ohh ja! :D

Badat

Idag har vi varit på stranden och badat! Skönt, dock var jag inte sugen alls på att bada men barnen och mannen badade för fulla muggar! =) Doppade mig gjorde jag och sen stod jag i vattnet, det var ganska så skönt.

Igår hade vi en riktigt rolig men intensiv dag som slutade med sängen 04.20...seeeent för föräldrarna! =) Först 2:års kalas hos brorens dotter och sen 2*30års kalas hos kompisarna. Åhh så roligt vi hade.

Fick förresten än glädje besked igår....!! Underbart!
Kram på er

Soooool!

Idag har det varit massor med sol i Kävlinge! Så otroligt härligt! :D njuter av det.

BP

Vilken tur att jag åkte m Sofia idag! Annars hade det nog inte blivit ngn träning, men såååå skönt det var! Blir träning på lördag oxå. Har ju gått en massa promenader men det är inte riktigt samma sak som att köra ett pass!

Kram

Nytt meandi-släpp!!

Om ni har läst min blogg ett tag så vet ni om att jag bara älskar meandi´s kläder!! :D
 
Den nya kollektionen kom idag och jag bara älskar den, hur ska jag kunna välja vad jag vill ha?!
 
Gå in och kolla på hemsidan vet jag...!
 
http://www.meandi.se/sv/
 
Kram på er

Slö

Känner mig trött idag, riktigt trött! :/ Blir bättre när jag har drukit mitt kaffe ;-) Ska inte halvt ryggläge i soffan och läsa min bok... Clara tittar på Ben 10, nja det är väl sådär kul kan jag säga. Är hon nöjd så är jag nöjd eller vad säger man. Imorgon är det som vanligt igen, jobb!
 
Kram på er

Fritids

Idag började vår stora kille på fritids! Åhh som han har längtat. :D Gick bra och lämna och det kommer säkert gå bra under dagen oxå. När jag skulle gå så kom en tjej som oxå har gått på samma dagis som Joel så han känner ngn iaf. Känns bra. Där var inte så många barn denna vecka men är ändå bra att börja nu så han får lära känna tjejerna som jobbar där.
 
Clara och jag är hemma idag för hon har feber...eller hade. Just nu har hon ingen feber. Däremot ser hon väldigt trött ut i ögonen! Men det är inte så konstigt det heller med tanke på att hon har haft feber hela natten.
 
Nu tittar vi på Ice age 2. Tänkte ta och läsa i min bok, kan ju passa på ;-)
 
Kram på er

Lördag

Tränat BodyStep idag, åhh så svårt det är, men ack så roligt! Så svettigt! Får hoppas att jag hinner med och träna ngt i veckan oxå. =)
 
Har varit och shoppat lite idag - mat. Ska ju ha kalas för Danne imorgon, inget speciellt och det är inte så många som kommer men ska likväl handlas.
 
Nu känns det som att allt är lugnt på jobbfront osv :D det känns underbart. Nu väntar vi bara på nästa glädjebesked =)
 
Hoppas ni alla får en underbar lördag, det tänker jag ha! Barnen har redan ätit och jag och Danne tänkte vara lata och äta snabbmat dvs kebab, pizzaliknande saker...barnen äter ändå inte det...!
 
Kram på er!
 
P.S Råkade visst få med oss en katt hem i tisdags...! Sigge heter han och är 5 år.

Hinna o funka

Tja, hinner inte alltid med bloggen och nu har det varit en sådan period....å andra sidan har inte blogg.se fungerat varje gång jag har provat att logga in heller. Jaja så är det. Ska försöka uppdatera ordentligt en dag snart.
Kram
RSS 2.0