Baka idag?

Ja kanske det! Lussekatter blir det nog...!

Tävling

Var med och tävla om halsband hos trollmorsan =)

http://www.trollistrollmorsan.blogspot.se/

RUL & kön

Igår var vi på ultraljud, allt såg bra ut med den lill*, såååå skönt! Som jag oroat mig!!! Bebben är beräknad till den 29 april och vi har inte tagit redan på kön som ni märker...! Vi resonerar så här: vi har en pojke och en flicka, blir bara bonus av det vi redan har =)
Dock tror vi båda att det är en pojke, tja vi får väl se i april/maj ngn gång när den bestämmer sig för att komma.

Kram

UL

Dags för UL imorgon. Spännande! =)
Tyvärr är båda små lopporna sjuka idag - blä på det.

Kram

Onsdag

Gillar inte onsdagar....kommer nog aldrig göra det. Skitjobbigt att gå upp kl 05.15 på morgonen. Blääää!

Helg

Helgen har försvunnit fort som attans. Jobbade extra i lördags och i söndags så var Danne hemma hos min bror och hjälpte honom med deras hus. Farmor kom oxå förbi en stund till barnens stora glädje. =)

Nu ska jag ta och cykla till jobb.

Kram på er och ha en bra dag.

Kön på bebis

Ja vad säger ni. Ta reda på kön eller inte? Vi har inte gjort det med de andra två och denna gången är det sista barnet och sista möjligheten att få en rejäl överraskning. Men ändå är jag tveksam, vill gärna veta. Denna gången vill jag veta...har inte känt så de andra gångerna. Som sagt för och nackdelar så vi får väl se vad det blir, om vi tar reda på eller inte. Tror till 100% att det är en pojke i magen...!

Kram

Mamma/Clara mys

Idag är det bara jag och Clara hemma så då myser vi =)
Tittar på toy story och sitter i soffan tillsammans. Ska strax fixa lite mat och sen är det nästan dags för att hämta Joel. Ska träffa Anna vid Furuan för att se om där är nga fynd idag, kanske ngt spel eller så till barnen.
 
Kram på er.

Söndag

Jobbsöndag dessutom...tja vad säger man. Danne har städat lite, vi har varit på lekplats m barnen, dom har duschat, ätit söndags middag ;-) och nu tvättar vi och tittar på Beck.

Kläder

Varit o köpt babykläder idag, beg. är dem, men det spelar mindre roll för mig. För alla är det inte så...å så var det inte för mig heller när vi fick de andra barnen. Till denna gång har jag insett att man inte använder de små kläderna så länge och därför känns helt ok att köpa beg. =) Givetvis tvättas dem innan bebis ska använda dem.

Cykla

Visst jag gillar o cykla....men idag var det nästan för mycket. Om det nu kan bli det.
 
Imorse cyklade jag till jobb, när jag slutade cyklade jag till kävlinge igen för att hämta barnen. Cyklade tillbaka till jobb för Joel skulle på simskola...sen cyklade jag hem igen. Det värsta är att när jag hämtade Joel var jag nästan hemma. :P
Känner att jag är trött i mina ben nu och att jag vill sova. Sitter dock och njuter av lite tv, dator och sambofritt (el han är ju min man men hur låter det med manfritt?!)
 
Kram på er

Rastlös

Idag är jag rastlös! Detta innebär med andra ord att jag mår bättre idag. =) Dock inte helt 100 men mycket mycket bättre. Dags att ta tag i livet imorgon dvs jobba.
 
Idag har jag sysselsatt mig med att tvätta, kändes lika bra. Dock har jag inte tagit lakanen i sängarna det får vi ta imorgon när vi har tvättid igen =)
 
Strax dags att cykla och hämta barnen, ska inom banken och lämna in våra doser oxå =) sen är typ allt färdigt för den nya banken.
 
Kram på er

Samvete

Ja, lite dåligt samvete har jag allt. Ska jag bege mig ner för att hämta barnen på cykel eller jag ska låta min älskade man hämta dem (som han brukar göra på måndagar) Min ork räcker inte riktigt till idag, är helt slut...samtidigt får jag dåligt samvete för jag vill ju verkligen hämta hem mina små barn.
Mamman får fundera om hon orkar bege sig ut med sin förkylning och hämta hem barnen.

tävlar

hos http://nilssonpettersson.blogg.se/  om en bilstol som finns hos https://www.annasbabyshop.se/  =)

Skulle gärna vilja vinna denna då vi väntar vårt 3:e barn och har gjort av med alla saker från de större barnen och denna hade varit till stor hjälp. =)

Jobb

Tänkte att jag skulle åka o jobba idag, men insåg imorse när jag vaknade att det nog inte är en bra idé! Risken är stor att jag blir sämre när jag hoppar i vattnet.

Kram

Äntligen

Ja, äntligen känner jag att jag kan luta mig tillbaka för att njuta lite, njuta av graviditet och bebis! <3

80år

Idag är det kalas för Dannes mormor som fyller 80 år. Så nu blir det lite vila och sen är det dags att göra vid sig.

Kram o ha en bra helg.

Tiden

Jag har helt enkelt inte orkat skriva här, har haft alldeles för mycket att tänka och oroa mig för! Det har dock löst sig till det bästa och det känns bra. =)

Idag är jag hemma för jag är kass, förkyld och tappat rösten, inte skoj. Kurerar mig med te o äppelkaka just nu =)

Kram på er
RSS 2.0