Kolmården

I torsdags så åkte vi till Marie o Martin o barnen. Sov där! Hade det riktigt mysigt! Två helt underbara människor!!

På fredagen åkte vi vidare till Gränna o skulle äta lite där o handla polkagrisar så klart...skit mycket folk men var ändå ok. Sen fortsatte vi upp till hotellet i Getå. Var framme hyfsat tidigt om man säger så. Vi valde att stanna kvar o bara ta det lugnt. Vi badade och gick lite i ravinen som ligger där, väldigt fint är där! Sen åt vi middag på hotellet, grillat m tillbehör! Gott! Helen o Ali kom inte förrän halv 9 på kvällen o vi hade varit där vid halv 4... Men det spelade ingen roll för vi fick tid för oss själva som familj vilket var skönt!

På lördagen så åkte vi in till kolmården och gick där hela dagen...väldigt fint och väldigt stort! Barnen älskade det! Joel som aldrig brukar åka vagn åkte vagn nästan hela tiden! Han var helt slut antar jag! Och mamma o pappa oxå på kvällen. På söndagen så åkte vi in en snabb runda på kolmården då vi hade två dagars inträde! Gick o kollade på delfinsshowen! Väldigt fin!!!! Sen åt vi sen åkte vi mer el mindre hem!

Stannade i Jönköping på vägen hem o hälsade på Sara o Kristoffer, Dannes kusin! Väldigt kul att se dem, har inte gjort det sen i julas! Ett bra tag sedan alltså!

En sak kan jag säga...skit dyrt på kolmården, har man möjlighet så ta med så mycket som möjligt in, dricka o fika...även mat om man kan!

Nope...nu ska jag gå o duscha efter joggingturen i morse *hmm* Ska ju bort sen med!

Kram på er!

Åka

Åker imorgon, först till Marie o Martin, sen vidare till Kolmården på fredag! Ska bli väldigt roligt att träffa Marie igen! Vi ska försöka åka imorgon förmidda så vi hinner umgås med dem lite =)

Danne är just nu iväg o hämtar bilen! Har bytat ruta på den! Härligt! *s* Ja vad säga? Sen ska han iväg o besiktiga bilen så det oxå blir gjort!

Clara sitter just nu vid mina ben o bara skriker! Jobbigt är det. Fattar inte att hon är så mammig som hon är. Är jag o Danne i samma rum så är det bara jag som gäller! Börjar bli ordentligt påfrestande faktistk!

Nope orkar inte höra henne mer...får ta henne!

Lund

Har varit inne i Stadsparken i Lund idag! Träffade Zazza m familj där. Väldigt roligt att träffa dem! Sist jag såg deras pågar var de inte så stora! Shit tiden går fort - å väldigt synd att man inte träffas oftare! Joel o Rasmus hade så roligt tillsammans! De höll till och med handen! Åhh så sött! =) Lekte en bra stund på lekplatsen i parken sen åkte de stora lite bilar o sen bar det av till mc donalds... Barnen gillade det iaf! Vet i fan om jag gör det alltså. Men jag var hungrig.

Och nu har Danne gett sig av för att kolla fotboll och Clara sover! Dags att ta o knoppa lilleman med... Sen kommer Sara o då ska hon o jag grilla. =) Gott! O ska bli mysigt att umgås lite längre, annars är det en promenad/joggingtur el en kopp kaffe som gäller för vår del. Men det är oxå trevligt!

På onsdag ska vi lämna in bilen, fick tid kl 8 på morgonen hos glasmästaren i lund el ngt liknande! Som tur är så sammarbetar IF med det här företaget så vi behöver ej betala mer än nödvändigt =) skönt! Men är ju så jävla typiskt att allt ska hända på samma gång! Nu är det 3:e saken som händer m bilen så får hoppas att det är över sen för ett tag! Men man vet ju aldrig.

Jupp jupp...nu ska jag se om lilleman vill byta om - han kollar bolibompa ?! å då är det svårt att få honom därifrån.

Kram kram

Piss!

Får man lov att uttrycka sig så?! Fick ett stenskott i rutan för ett par veckor sedan - blev en liten spricka med, fine! Bara det att den sprickan har spridit sig lite, så i torsdags när jag körde så var sprickan ca 3 - 3,5 cm lång...inte mycket men ändå. Idag när danne skulle ta bilen så var sprickan 60 cm, el 600 på byggspråk...kanske fler som fattar då *s* Dannes kommentar när jag sa till Thomas att sprickan var 60... Så nu måste vi försöka hitta ngn som kan byta fönsterrutan helst innan torsdag då vi ska åka iväg! *grr* Varför ska det vara så här?
Vi som hade tänkt besiktiga bilen på måndag...ombesiktiga den då...men det går ju inte nu för vi får en 2 på rutan då sprickan gå i synfältet! Waaaa vad jag blir irriterad! Likadant sist vi skulle besiktiga bilen ju, men då var batteriet slut.
MEn men vi får låna mamma o pappas bil om det blir så att vi inte hinner få en ny framruta innan vi ska åka. Verkligen tur att man har snälla föräldrar!

Jaja...fick världens migränattack i onsdags så det blev ingen jogging men ska jogga o friskis imorgon är tanken. =) Så vi får hoppas att det blir så!

O onsdagens äventyr i folketspark var väldigt roliga! Farmor åkte karuseller m Joel o han bara älskade det! Haha o farmor är snäll när joel vill åka karuseller...jamen han vill ju *ler* Han tyckte det var otroligt roligt att åka bussen, pratar fortfarande om det.

Torsdagens äventyr i Helsingborg...Mora Träsk...det var oxå roligt faktistk! Dock var det en liiiiiten pärs att hålla reda på Joel, han har ju SÅ mycket spring i benen! Mamma blir trött! *ler*

Simon - Dannes kusin -  var här idag. Mycket trevligt! Var ett tag sedan vi träffade honom. Clara fick en present av honom o av Sara o Kristoffer =) En anka som hmm...ja vad nu anker säger...lite störig är den iaf! Men Joel tycker den är rolig!

Nope...nu får jag välja film vi ska kolla på!

Ha en bra lördagskväll....

Mora Träsk

Världens migränanfall igår! Västa jag någonsin haft! Spydde som en gris o bara låg i sängen orkade inte göra ngt! Lite sliten idag pga det! Men men. Kan ju säga att det inte blev ngn joggingtur igår!

Var borta hos Sandra o Lars en runda så Joel fick leka av sig! Han tyckte det var väldigt roligt att leka m William! Varför är det så att alla ringer o hör av sig o tycker att man ska träffas när man redan är uppbokad!? Tråkigt men sant! Sen när man inte gör ngt då är det ingen som hör av sig... *s* Komiskt.

Jaja var iaf väg med lilleman o helen o barnen o Jessica o Emma på Mora Träsk i Helsingborg idag! Joel tyckte att det var väldigt roligt!!!! Men så trött han är! med all rätt dock! Hmm, märks att både Joel o Elias är i samma ålder - ingen av de lyssnar på vad man säger! Nu kan man skratta lite åt det men inte när man ska försöka hålla rätt på honom själv! Men han är väldens goaste kille!! =)

Nope tror jag får gå o ta upp min lilla donna så hon inte väcker den store!

Sen ska jag nog söka lite jobb =)

Kram på er!

Promenad

Har varit ute o gått både måndag o tisdag kväll m Sara! Härligt! Hoppas nu att hennes rygg blir bättre bara!

IDag ska jag in till Malmö för att träffa svärmor...mmm ska gå i folkets park. Blir säkert jättebra för Joel, finns ju lekplats osv där inne.
Igår var Jessica o Emma o Elias här! Joel har så roligt med Emma! Pratade om henne hela kvällen sen! *s* Imorgon ska vi till Helsingborg o titta på Mora Träsk :S Men Joel tycker att det är skoj så mamma får väl stå ut ;-)

Ikväll så blir det friskis o jogging på schemat, tycker det är skönt att jogga faktiskt =) Sen tänkte jag försöka hinna med att söka ett par jobb med, hmm.

Nästa vecka så ska vi till Kolmården! Ska bli så kul! Åker på torsdagen upp till Marie o Martin o barnen! Ska bli roligt att träffa dem igen! Sen sover vi där från torsdag till fredag, sen åker vi vidare upp =)

Nope nu ska jag se till så att Joel får av sig sina pyjamasbyxor...fastän han inte vill *ler*

Kram

Söndag

Igår så var vi hos Tima o Mattias o grillade! Mycket trevligt! Dock somnade inte joel förrän vid 1 i natt vilket innebär att han är väldigt trött just nu! *hmm*

Har precis haft besök av Sara, druckit en massa kaffe =) *gott* Sitter just nu o väntar på att min man ska komma hem. Han är o tittar på ett hus tillsammans med Elin o Marcus. Brorsan är oxå med.

Får se om vi ska in om Marie o hennes små när vi kör till Kolmården =) Hade varit roligt att träffa dem iaf! Vi får väl se vad som händer. Fick reda på att man får rummet vid 15.00 så tror att vi hinner med en paus i småland med.

Jogging o friskis idag, känns som att det behövs. Tycker faktiskt att det är skönt att jogga. Trodde aldrig att jag skulle tycka det.

Nope nu ska jag gå o förbereda maten

Puss på er

Vilken natt!

Vaknade kl 03.30 av att brandvarnaren gick igång - inget härligt sätt att vakna kan man säga!!!! O Den jävlen vägrade sluta tjuta ju! Danne fick dra ner den o sen slita ut batterierna! Jaja gick ju bra. Ingen av barnen vaknade vilket var tur! Har ringt till kkb så de kommer strax med en ny brandvarnare.

Är helt slut i rutan idag - igen! Fattar inte, alltid trött tycker jag! Men det går väl över!

Var ute o joggade m Charlott i onsdags, först friskis o sen 2 hela varv på slingan. Hmm 2,5 km är det sammanlagt. Kanske inte så långt men mycket bättre än när jag började jogga, då joggade jag efter stolparna o det gick ju bra det med, man får ju börja ngnstans!!! =)

Nope nu ska jag gå o ta Clara som precis har vaknad o sen ska jag byta om på lilleman med!

Kram

Igår...

...fyllde lillan 1år! Min lilla blev stor, el det har hon ju eg varit ett tag men ändå. Var en bra dag men jobbig. Varje gång vi har sådana stora kalas säger jag till mig själv att vi inte ska ha det igen och ändå har vi det igen. *suck* Men så är livet.

Clara fick en massa paket. Skor o kläder av oss. Kläder av faster o Henrik. Lampa o sänghimmel av farmor o Lennart. Hoppko, kläder o pengar av mormor o morfar. Gåvagn o pyjamas av Pappas mostrar m familjer. Klänning o panda av pappas mormor o morfar. Pengar av mammas morfar. Elefantspeldosa o elefantleksak av morbror o Linda. Docka av Jessica o Johan. Nalle av Annelie o Mats. Klänning o mössa av Elin o Marcus. Sköldpadda av Frida o Olof. Strandleksaker o bok av Fathima o Mattias. Kläder av Sara. Mmm massor av saker med andra ord!

Idag har Jessica o Emma varit här en liten stund o lekt! Joel tycker det är så roligt med Emma! Just nu så tittar han på film o Clara sover. Tänkte vi skulle gå ut en stund sen, men beror ju på när hon vaknar. Annars får det bli lite senare ikväll som vi går ute. Ska ju laga mat med.

Ikväll är det friskis o jogging som gäller för mamma - behövs verkligen idag eftersom det var en massa tårta igår. Dock åt jag inte så mycket men åt ju lite idag oxå när Jessica var här *gott*

Göra ngt vettigt kanske?

Trött

Har hållt på o laga mat o fixa hela dagen! Lillan blir ju 1 år imorgon! Kan verkligen inte fatta att hon fyller 1 redan! Känns inte som att hon är så stor! MEN det är hon. Är ju mer el mindre exakt ett år sedan vi åkte in till förlossningen nu. Shit!
Joel förstår verkligen inte att Clara fyller år imorgon, han säger: Jag o Clara fyller år imorgon, jag fyller 3 och Clara 1... Men men vi får väl se hur det går imorgon! Vi har iaf köpt en film till honom som han får imorgon när Clara får sina presenter. =)
Nä, jag tror jag får skriva mer en annan dag...är så trött nu!

Välkommen till min nya blogg!

Marie Ström heter jag (Göransson innan vi gifte oss) Lever tillsammans med Danne och våra två små kids, Joel 3 år (f 06) och Clara 1 år (f 08) Vi bor i Furulund som ligger utanför Lund.
Träffade Danne på Lunar -03 o sedan dess har vi varit ett par, dock inte helt självklart. Men han är mitt livs kärlek verkligen!

RSS 2.0