Meandi - igen!!!!

Joel
harry & lily at masquerade

peekaboo chicken

Clara
medallion dress

och givetvis mamma ;D
foldover velourtunic with butterflies

velourtunic with one butterfly

medallion tunic


Ojojoj vad det är lite kvar på deras rea...inte ofta det händer kan jag säga!

ALLA bilderna är lånade från www.meandi.se

Grillat

Idag har min man varit tokig o grillat, men så gott det var!

Svullen?!

På vardagarna brukar jag försöka att äta bra (inte alltid det lyckas men ambitionen finns iaf) Helgerna brukar jag inte vara allt för noga kan jag säga....! Vilket resulterar i att jag känner mig svullen på måndagar, hur botar man detta? Tja, ett pass på gymmet innan man börjar jobba kanske? ;D

Kram på er!

Tävlar...

...på http://victoriajohanna.blogspot.com/

Gissa hur många pepparkakor där är i burken...!

Första advent!

Ja, det är det idag! Ljus i fönster osv, bra mysigt är det. Broren m fam har varit här. Mycket nice var det. Den lilla loppan är sååååå glad (iaf efter ett tag) ;D precis som min lilla loppa.

Kram på er

Bastu spa

Ikväll är det dags för bastu spa på jobb. Det ska bli så mysigt...även om jag ska jobba. Dock kommer det att vara jobbigt, är redan trött ;D Har ju redan jobbat ett pass idag.

Killen som skulle fixa gaspannan har varit här o fixat (eller det var en annan än den som var har förra gången) Denna killen kändes mer seriös helt ärligt! Fick lite användbara tips på hur man ska ha pannan, han ställde in den till oss så nu får vi se hur det blir med gasräkningen, han lovade att det skulle bli bättre :D Får hoppas på det. Inte för att räkningarna har varit sååå farliga innan (om man slår ut det under hela året så landar vi på dryga 1000 i månaden) Kan det bli mindre är det ju bara nice!

Barnen är fortfarande på dagis är pysselkväll med mor- o farföräldrar. Både mina föräldrar o Dannes mamma är där...inte illa! =)

Nä nu tror jag minsann att det är dags att börja ladda inför kvällen - MASSOR med vatten annars blir det huvudvärk pga att man svettas så otroligt. Basta m kläder = ingen höjdare!

Kram på er

Huvud

Förbannat ont i huvudet!! Gillar det inte alls ska jag säga! Fattar inte varför jag har sådan huvudvärk hela tiden just nu. Borde kanske kolla ögonen igen? Eller sover jag som j*vla dåligt? Ja vi får väl se! Tycker nämligen inte själv att jag ser så dåligt, o dessutom så var det bara 1 år sedan jag fick nya brillor...kan det vara så illa att jag behöver nya igen?? :/

Tror vi har bestämt oss för att köpa en cykel till Clara...hon önskar sig den gula cyklen!!! Ja vad gör man? Den kostar 2000 kr o den är riktigt fin. Dock dyr. Får ångest när jag tänker på det!!!!!!!! Blä....

Kram på er

Fantastisk

Min dag idag har varit faaaaaantastisk!! Åhh fy fan vad jag ljuger!! Började med att jag blev utskälld av en kund, något som JAG absolut INTE kan göra ngt åt. (har legionella på jobb) Fast sen har den iofs blivit bättre...

Joel började på simskola idag, gick över förväntan! Han gjorde (nästan) vad han skulle ;D

På tal om jobb - så har en del av lilla bassängens kakel rasat - sååå fint!

BodyPump

Åhh härliga musik!! Riktigt bra musik denna gången (release 80)

JUst nu lyssnar jag på den, skriver lite här o sen ska jag gå ut i köket o rensa o sortera i ett skåp. (Ni vet det där skåpet som man bara slänger in skit i....!) Tvättar gör jag o jag har bytat lakan osv, så jäkla skönt! Till o med fixat middagen. Ville bara skryta liiiiite.

Haft fikabesök idag, så himla roligt! Saknat massor!!!!!!! <3

Kram på er

Mål...

...med träningen osv måste vara (just nu) kunna göra tricepsarmhävningar på tå (hur jag nu ska fixa det...) ;D sen ska jag orkar göra massor av armhävningar på tå, just nu kan jag 10, inte illa det!

Sen har jag ytterligare ett mål, gå ner under 70 kg o det målet börjar imorgon....
...för nu blir det pizza!

Ojoj

Känns ordentligt i kroppen idag...ont i axlar o rygg samt en del värk i biceps/triceps o rumpa...nice!!!
Vet eg inte vilket som är värst trötthetskänslan i kroppen eller träningsvärken. MEn i vilket fall så var det otroligt roligt i går. O vilket BP-pass sen!!!!!! Kommer bli grymt på många sätt bla för biceps o triceps ;D

Nu är det snart dags för pizza...!

Medley

Medley är så otroligt mycket - ett simsätt, sångmedley samt min arbetsplats....! Imorgon har iaf Medley anordnat ett konvent i Finspång. Ska bli skitkul, dock är det snart dags att sova. Upp kl 3.00!!

Sååååå godnatt på er! Ha en skön lördag, jag ska göra det bästa av min :P

Babysim

Babysim blir det idag för min del! :P Eller iaf praktik. Ska försöka få det färdigt så jag kan skicka in mina papper. Lika så bra.

Kram på er o ha en skön dag!

Julklapp

Årets julklapp - matkasse?!?!?!?!?!?!?!

Nyttig?

Dagien idag har varit bra...tills vi var hemma hos päronen o käka middag! Kaka o grädden o nu sitter jag o äter chips o dricker cola. Hmmmmm!

Nya tag imorgon nu är det dags att gå ner lite!!!

Kram på er

Be?

Brukar ni be?  En intressant fråga...

Barnen har börjat på kyrkas förskola - Stjärnan här i Kävlinge! Åhh vi kan inte vara mer nöjda!!! Riktigt riktigt bra förskola o bra pedagoger. Händer mycket hela tiden, gör massor med barnen! En sådan enkel sak som att gå ut o mata ankorna...det var längesedan de gjorde det på andra dagiset barnen gick på. Men iaf till saken....
När barnen satte sig till bords så sa Joel " o så knäpper vi händerna" Haha jag skrattade så jag höll på att kissa på mig, Danne lite mindre road.

Barnen ber varje dag till varje måltid. Det kan man tycka vad man vill om men min uppfattning och tro är att barnen inte mår dåligt av det. Sen är jag mer troende än Danne. Inte med det sagt att jag är supertroende, men ändå.

//Marie

Fredags mys

Ja, det har vi...som resten av Sverigens befolkning! :D

Blev en ganska lätt middag idag snabbmakaronen o miniköttbullar till barnen o räkmackor blir det till oss. (vi har inte ätit än men snart) Mannen ska bara ner o handla liiiite godis - myspys! :P

Kram på er o ha en helg

Kass

Ja, vad säger man. Fryser som en gris, trött, ont i huvudet, trött i kroppen och så är det simskoleavslutning idag. Nä, att stanna hemma finns inte på kartan - fast jag skulle behöva det!

Krya på mig - Tack!

Ledsen

Hade en liten donna som blev otroligt ledsen idag när jag lämnade henne på dagis. Varför är det så att hon bara blir ledsen när jag lämnar??? Jag förstår inte.

Utflykt skulle de på o hon såg fram emot det men sen när vi kommer dit så skriker hon bara o gråter...mitt mammahjärta gör sååååååå ont o gråter när hon "beter" sig så.

<3

Ojdå

Nu känner jag hur trött jag är. Har sovit ca 4 timmar i natt då vår "lilla" donna bestämde sig för att vakna kl 23.00 och sen vara vaken ett tag...dock inte medvetet men just nu har hon en period då hon rädd för det o rädd för det. Allt med andra ord. Synd om henne oxå för hon var oxå riktigt trött, ja Joel med.

Imorgon är det iaf utflykt för de små liven, de ska till furulunds skogen, linbanelekplatsen =) Det kommer de att gilla! 

Tror minsann att jag ska gå o sova.

Bjuder på en liiiiten bild av mina hjärtan - har ngt år på nacken dock, likväl lika fint! <3

Joel, Danne o Clara =) 

Gaspanna!

Idag har de äntligen varit här o kollat på gaspannan. Ser ju himlen från badrummet...jaja det kan ju vara trevligt men fan inte när det är kallt ute! De kommer imorgon o fixar, alltid ngt.

Jaha

Har inget roligt att berätta idag eg...

Alfred (katten) ligger här tätt intill mig, mysigt! OM det inte hade varit för att han fiser....ja jävlar vad han fiser! :/

Julklappar

Har ni börjat titta lite på vad ni ska ge i julklapp till alla?

Till Joel har vi bestämt oss för att köpa ett nintendo DS så just nu letar vi ett begagnat sådant. Japp sådana är vi! Allt behöver inte vara nytt dock ska allt fungera! Joel är inte sååå gammal o är inte allt för försiktig med sina saker. Visst är han försiktig men det händer ju olycker då o när. ;D Ett nytt kostar typ 1700 o man kan få ett beg med massor av spel för 1000 kr. Skillnad.

Clara ska få lite inredning till dockhuset (som hon får av min bror m fam) Sen vill hon så gärna ha en dator, ja då är det en leksak vi pratar om. Gärna en med blixten på ;D Joel har ju en leksaksdator så det vill hon oxå ha.

Sen blir det nog inte sådär mycket mer till dem, runt 1000 kr var kommer de få julklappar för. Lagom? Tja jag vet inte, Vad brukar ni ge för?

Sen har vi lite kusiner som ska ha julklappar o lite faddrar - foto, sen har jag ett litet gudbarn som ska ngt med samt en storebror där. Känns ju dumt att inte ge Tim när Cecilia får....!

Kram

Irriterad!

En av mina favvo bloggar har satt lösenord....det i sig gör mig inte irriterad! Men personen har inte lämnat lösen osv till mig!!! ;D Bloggaren för göra precis som den känner, men jag gillar ju verkligen bloggen! Så jag hoppas att den öppnas igen el att jag får lösenord. =)

...i Afrikas öken!

Usch o hej för denna film! Dock rekommenderar jag ALLA att se den!

Så här står det om filmen En blomma i Afrikas öken:

Som 13-åring flyr Waris Dirie för sitt liv från ett arrangerat äktenskap med en man som kunde vara hennes morfar. Ensam tar hon sig från den somaliska landsbygden för att landa i London. Där tvingas hon leva som illegal invandrare tills hon en dag upptäcks av en fotograf på snabbmatshaket där hon jobbar och en helt ny värld öppnar sig.

Tycker det händer mycket mer än detta filmen, någon som har sett den?? Om ni har läst boken eller sett den på film, kan ni väl kommentera vad ni tycker om den?

Marie

En blomma...

Sitter just nu o gråter till en film, återkommer mer om detta sen!

Förkyld o skit

Varit på utbildning halva helgen o så är jag otroligt förkyld...blä. Idag har jag otroligt ont i huvudet oxå....åhhh! Och som om detta inte är nog så måste vi byta bromsklossar på bilfan oxå! Blir sååååå trött!

Kram på er o hoppas att ni får en bra söndag!

Hied!

Ja ibland är jag glad över att jag är lite hied - som vi säger på skånska ;D Att jag vill ha saker direkt, lite stressad liksom... ;D Men som sagt ibland är det tur, när det gäller MEANDI så var det tuuuuuur!

Dessa är nämligen slut!!! (jag har dem, kunde ju inte vänta tills jag skulle på party)

CB cool & comfy leggings

Detta köpte jag till kidsen denna gången...! ;D

Joel
socks scooter, owls & creepy
baggy sweatpants

one creepy bug

(bara som en liiiiiten parantes - den här lille grabben har jag haft i simskolan :D)

Clara

tunic with geisha
(o den har lilla donnan har jag på skolsimmet ;D)

CB zebra striped sweet cardi

CB minisocks with zebra, 3-pack

Nice nice!

En sak till mamma med - givetvis!!

tunic with kurbits

ALLA bilder är lånade från www.meandi.se

Kram på er!



Bloggtips...!

Någon som har några bloggtips till mig? Jag har iaf ett par till er....

Skriver om sitt liv o vardag med man o dotter samt om sin träning. http://mrsbernhardsson.blogg.se


En dietist som ger bra tips o recept. http://matresan.blogg.se/


En PT som alltid har bra tips om träning osv http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/


En mamma som är glad i unisexkläder samt odd molly o bakning http://www.alltforforaldrar.se/bambi/

Hoppas att ni gillar dem lika mycket som jag...! Har flera bloggar som jag läser o gillar massvis men ni får nöja er med dessa så länge! =)


Marie

Hungrig - igen!

Ja, det var ju jävelen rent vad jag är hungrig! Alltid o hela tiden, ja ja ja, jag äter eg för dåligt under dagen...så fort jag är hemma så slarvar jag! :/

Ska iaf ta ngt att äta nu o dricka lite te...behövs nog tror jag, fått liiiiiite hosta från min kära lille son ;D (dagisbasilusker - blä!)

Kram på er!

Duktiga!

Våra barn är såååå duktiga! Varit 2 dagar på det nya dagiset och idag har jag lämnat de helt själva...ska hämta dem efter mellanmålet! Igår följde jag med dem ut till lekplatsen sen gick jag därifrån, hade gått hur bra som! Är så otroligt stolt över dem.

Clara vill dock vara med Joel hela tiden. De går på olika avdelningar men hon är med honom hela tiden iaf. Fröknarna är snälla som låter de vara tillsammans. Det kommer ju att de kan vara på sina resp avdelningar utan varandra men är skönt att de har varandra nu i början. =)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag bege mig ut till gymmet för liiiite träning! =)

Kram på er!

 
RSS 2.0