Lilleman

Jodå han hade halsfluss den lille rackaren! =( Fått pencilin och är på g att bli bättre medan jag och Clara är på väg att bli sämre =( Skit är det, men om vi ska säga ngt positivt så är det bättre nu än närmare jul.

Sjukstuga

Min lille kille är kass igen. Nu ska vi strax åka in till läkaren och kolla honom. Han är iaf så pass pigg att han sitter upp o kan bråka m sin lillasyster. Men halsen är såååå tjock. =(

Tävla

http://overleva.vimedbarn.se/tavling-vinn-modig-pa-blu-ray/

Helg!

I helgen har det varit full upp. Jobbade i lördags sen åkte vi hem till min mamma o pappa för att mamma skulle klippa lite i mitt hår! Känns skönt faktiskt. Sen åkte vi hem så jag kunde göra vid mig, begav mig till Pia och hennes man körde oss in till glasklart i malmö. Helkväll med jobb där. =) Var helt ok. Ganska tradig publik bara...!
 
I går så var det jobb igen och det var massor med snö så det blev till att sätta igång bastukåtan. =) Sååå mysigt. Julpyntade oxå. Sen åkte jag och Frida ut till center syd för att ansluta till de andra som var där ute. Sen tog jag och Danne en tur runt för att handla lite, blev julgranar (el vad det är) till fönsterna på ovanvåningen. Sen handlade vi lite mat, behövdes om vi säger så.
 
Blev även julpyntat här igår, julgardiner är uppe + stjärnor osv. Så mysigt, speciellt när det är snö ute.
 
Nu är det snart dags att bege sig till dagis med Clara....bara hon inte gnäller. ://
 
Kram på er!
RSS 2.0