Pust


Jobbat idag, var ganska ok. Dock inte lika roligt att gå på badet alldeles ensam! :/ Men det är ju väldigt effektivt att göra det, man hinner med MASSOR! =) Städat o städat o städat...fint som fan blev det! Skulle även lära mig den nya kassan idag. Ja just det, hur lätt är det att lära sig kassan när det inte kommer så många som ska bada? Mmm just det! Imorgon är vi ensamma, ingen Ellen som hjälper oss, finns dock behjälplig på telefon, inte samma sak dock. Men jag fixar, jag kan! *s*

Var och tränade Bodypump idag! Är riktigt roligt, så ni som inte har provat får verkligen gå o testa det! Kommer på Tovlåker i höst ;D Nice!

Thomas o Linda kom förbi en sväng innan, trevligt! Lindas mage blir större o större. Spännande!

Vi spelade lite Mariocart! Joels nya favvo spel...jaja vi andra spelade oxå! =) Fattas bara en balance board... borde köpa en, men men får vänta ett tag till tror jag bestämt. Men "behöver" ju en sådan så att jag kan träna lite till.

Ska hämta ut lite färg till bilen imorgon *hmm* typ en spayburk = 400 kr = billigt *skakar på huvudet* Men vad gör man inte för att bilen ska bli lite snyggare.

Ska gå o nanna snart tror jag...bara in en snabbis i duschen!

Puss på er!

Jobba!

Angelica:
Visst är det mycket komiskt att de åker in med nga månaders mellanrum för samma sak... Danne (full med smärtstillande) fixade själv i duschen. Men jag hade ju gärna hjälpt till ;D haha

Idag är det min sista semesterdag...jobbar imorgon, börjar 07.00 haha o jag som är en kvällsmänniska *opps* Fast jag tycker att det ska bli roligt att börja jobba igen, dock lite tråkigt att Danne är hemma och att vi inte fick mer tid tillsammans.

Har varit och köpt ett Wii, Danne och Joel har spelat som galningar idag =) Joel verkligen älskar det "förbannade" spelet. ;D Ska vi bara köpa en sådan balance board oxå men det kommer senare!

Nope nu blir det till att fixar lite för imorgon...kläder, mat, frukt mm

Kram på er!

Ven VS Sjukhus

Ja, varför åka till Ven när man kan åka till Blocket i Lund dessutom med plinplongtaxi!! ;D Nä, men om vi ska vara lite allvarliga så blev Danne mage inte så mycket bättre under nattens gång. Ringde till Christl kl 6 på morgonen o sa att jag inte vågade åka till Ven med henne med tanke på Dannes smärtor. Ringde till 1177 och kollade med dem, max 6 timmar buksmärtor sen ska man åka in. Så tänk på det!! Ringde Christl igen så hon kom ut. Hon ringde 112 och fick hit en ambulans *hmm* När ambulansen kom vid halv 8 fick Danne en sådan "nål" i armen och så fick han smärtstillande och dropp. Sen blev det en tur in till sjukan. Barnen fick iaf se en ambulans som dessutom satte igång saftblandarna, det gjorde deras dag ;D Emma på Falck satte igång blandarna enbart för att barnen var väldigt förtjusta i ambulansen.

Christl stannade kvar och tog barnen *TACK* och jag följde med Danne in. Shit vilka nyfikna "grannar" man har. Stod 6 personer i 60 årsåldern när vi körde ut från gården och råstirrade! Hamnade först på akuten där de klämde och kände lite mer på honom. Troligtvis en blindtarmsinflammation sa de och förberedde honom på op. Tog alla prover som skulle tas osv. Sedan kom han upp på KAVA och fick ligga där ett antal timmar. Först kollade de honom både sjuksköterska och en läkare (som konstaterade att det var ett skolboksex på blindtarmen) eftersom kirurgen var upptagen i en operation. Kan säga att det är inte roligt att sitta och glo på ngn som sover när man själv är ganska så trött....fick iaf läsa lite skvaller :P Medan jag var nere och åt så hade narkosläkaren  m.fl kommit och pratat med honom. Så när jag kom så berättade narkosläkaren hur det gick till när de sövde honom.

Danne hoppade in i duschen och fick sådana underbart porriga boxer *skakar på huvudet* blev rakad på magen och sedan nerkörd till op. Jag fick bara följa med en liten bit, kändes ju inte helt ok, men men så är ju reglerna. Sen får man inte vara med på uppvaket heller, kändes ju inte heller helt ok men som sagt - regler. Ringde till Sussie så hon kom in och fikade en stund med mig! TACK!!! Kan inte säga det tillräkligt många gånger! Sen när vi hade fikat färdig så gick jag och försökte ta reda på vilken avdelning han skulle komma till efter uppvaket. När jag väl var klok på det så ringde jag Sara *TACK* som kom och hämtade mig. Var hemma vid halv 5 eller något sådant. Annelie som hade barnen på eftermiddagen *TACK* var ute på lekplatsen med dem så de fick springa av sig, och jag kunde vila lite. Fanns ju ingen anledning och vara kvar i ca 4 timmar i lund utan att kunna göra ngt.

Annelie fixade allt här hemma, lagade maten, diskade och tog barnen. Tur var nog det, jag var helt slut. Åkte in vid 7 tiden igen till Danne. Allt hade iaf gått bra, skönt det. En ordentligt inflammerad blindtarm, så ordentligt att det hade gått upp i tjocktarmen oxå. Så nu får han äta antibiotika i 10 dagar bl.a för att det ska gå över. Thomas och Linda kom oxå in och hälsade på igår kväll. Roligt! Tack!

Jag och barnen åkte in till Danne imorse. De tyckte att det var väldigt konstigt att pappa hade åkt ambulans och skulle sova ngn annanstans. Annelie sa att de hade pratat om det väldigt mycket, att pappa åkte ambulans och att han hade ont i magen. OCH att ambulansen hade "blinkat". De fick iaf se var pappa var ngnstans och att han mådde "bra" el iaf bättre. Åkte hem igen efter en timme hos Danne. Käkade lite mat och sedan var det dags att åka in och hämta honom =) Skönt!

Just nu ligger han i soffan och latar sig ;D Dock har vi varit på center syd och handlat lite mjuka shorts till honom, sådana med gummiband i midjan så han kan vara lite snygg...

Nope nu ska jag se till så att Joel hamnar i säng =) sen blir det varma mackor o sallad kanske...

Puss o kram på er!

Energi!

Det hade jag till 1000 igår! Städade hela lägenheten, blev så fin så fin. Satte upp nya gardiner o allt i sovrum och kök. =) Till och med Joel sa att det var fint med nya gardiner i köket...hmm lite lillgammal just nu ;D Är dock så himla sött. Skit samma, var klar med lägenheten typ 10 igårkväll. Danne undrade var jag fick all energi från, han konstaterade att det var tur att jag skulle träna idag så jag blev av med lite.

Så idag har jag varit o tränat! Tycker verkligen att det är superkul! Börjar nog bli lite beroende *opps* Dock blir det ingen bodypump på torsdag, ska träffa Jessica och Johan + barn och grilla lite. Då får det bli Easy Line på fredag ist, blir säkert super det med, har dock aldrig gjort det. Lika bra att fuskträna nu, blir ju (troligtvis?) utbildning på det v 34 :D

Jessica och Johan + barn var här idag! Joel och Emma hade så roligt och Clara o Elias bara hängde på. De små liven är verkligen stora, kommer ihåg när Elias bara var liiiiiiten. Nä, det är han inte längre. Ska träffa dem på torsdag och grilla, ska bli otroligt roligt!

Imorgon blir det Ven, förhoppningsvis med Danne, annars med svärmor. Danne har haft ordentligt ont i magen, magkatarr?! Ett resultat av 7 dagars skitmat? Troligtvis!

Ha det fint!

Kram på er som läser!

Lägenhet nr 2

Var och kollade på en lägenhet till ute i Gryet i torsdags, kan eg inte säga att den var ok. Kakelplatter borta i köket, maskiner från 1900-talet el nåt, en hyfsat misskött trädgård osv. Men men annars var den helt ok, dock fick jag inte den känslan som jag vill ha när jag går in i ett boende. Kändes inte rätt i magen. Brorsan undrar vad jag menar med det...jag vad menar jag? Kan väl säga så här, blir inte ledsen om vi inte köper den, med andra ord så blir det inte att vi köper den. Det som är negativt med den är att det blir ett fristående parhus inom 1 år, var ju inte riktigt det vi var ute efter.

Har varit inne i Malmö idag och hälsat på barnens farmor, Danne jobbade. När vi gick där från lekplats till lekplats så kände jag att jag saknar Malmö. För att?! Hmm, när jag bodde i Malmö saknade jag Furulund o nu saknar jag Malmö. Inte så att vi ska flytta till dit igen, inte nu, men det kanske kommer, vem vet?

Nope, borde gå och lägga mig, klockan är massor...

Gonatt!

Lägenhet

Var och tittade på en lägenhet i fredags på Arvidsborg...jag och pappa och barnen. Danne var tvungen att jobba över. Nä, lägenheten var inget att hänga i julgranen. Såg så ljus ut på bilderna men när man kom dit så var det så OTROLIGT mörkt i vardagsrummet + att man kom in i köket när man gick in. Inget för oss! Men helt ärligt det var den 1:a lägenheten vi var och kollade på. Ska kolla på en idag i Gryet i Kävlinge, men vi kommer inte att köpa den dock. Vi ville ha en bostadsrätt men detta blir ett hus eftersom det är så att man ska köpa ut den från föreningen... Ska iaf gå o kolla på den.

Var och köpte lampor i Staffanstorp igår =) sådana dära bollar som hänger ner från taket. Mycket snyggt, enligt mig då. Danne konstaterade att om jag var glad så var han glad, så jag vet inte riktigt om han tyckte om dem eller inte! ;o)

Var ute på stranden igår med Annelie =) Var riktigt mysigt. Barnen är väldigt glada i henne och hon i barnen. Härligt. På kvällen var jag och danne ute med barnen oxå. Shit de älskar verkligen att bada! Clara har blivit en liten tuffing i vattnet. Det har hon varit innan oxå, men inte ute på stranden, då ska hon bli buren.

Nästa vecka är min sista semestervecka och Dannes första vecka. Har iaf bestämt att vi ska åka till Ven på tisdag och cykla. Härligt ska det bli. Sen får vi se vad som händer efter det. Måste byta däck på bilen oxå, eller rättare sagt köpa nya.... - 2000 i kassan.

Nä nu ska vi göra vid oss så vi kan köra iväg till Helsingborg sen.

Ikväll blir det bodypump, hade inte alls mycket träningsvärk efter måndagens pass...bara lite i rumpan, men det är ok ;-)

Kram på er!

Semester

Har funderat på varför jag har det så svårt att ta det lugnt! Ska alltid hända ngt i fam Ströms liv! Fru Ström har det otroligt svårt att slappna av... Men men så är det bara, det blir till att acceptera det! ;D

Nu har jag iaf semester, denna veckan och en till! Skönt är det, även om jag inte riktigt kan ta det lugnt! Danne har semester nästa vecka *jippi*

Den lilla loppan har fyllt 2 år! stora tjejen ju. Man tror inte att tiden går så fort.

Har börjat träna bodypump, roligt är det! Jag, Paula o Malena kör på 2 ggr i veckan. Antar att det behövs om man ska kunna bli instruktör sen... =)

Nä om jag skulle gå och städa lite nu. Sen till Annelie och sist men inte minst på en visning på en lägenhet i Kävlinge ikväll. =)

// Marie

Måste förresten bara rekommendera en annan blogg fylld av känslor: www.suzienilsson.blogg.se
RSS 2.0