Piss!

Får man lov att uttrycka sig så?! Fick ett stenskott i rutan för ett par veckor sedan - blev en liten spricka med, fine! Bara det att den sprickan har spridit sig lite, så i torsdags när jag körde så var sprickan ca 3 - 3,5 cm lång...inte mycket men ändå. Idag när danne skulle ta bilen så var sprickan 60 cm, el 600 på byggspråk...kanske fler som fattar då *s* Dannes kommentar när jag sa till Thomas att sprickan var 60... Så nu måste vi försöka hitta ngn som kan byta fönsterrutan helst innan torsdag då vi ska åka iväg! *grr* Varför ska det vara så här?
Vi som hade tänkt besiktiga bilen på måndag...ombesiktiga den då...men det går ju inte nu för vi får en 2 på rutan då sprickan gå i synfältet! Waaaa vad jag blir irriterad! Likadant sist vi skulle besiktiga bilen ju, men då var batteriet slut.
MEn men vi får låna mamma o pappas bil om det blir så att vi inte hinner få en ny framruta innan vi ska åka. Verkligen tur att man har snälla föräldrar!

Jaja...fick världens migränattack i onsdags så det blev ingen jogging men ska jogga o friskis imorgon är tanken. =) Så vi får hoppas att det blir så!

O onsdagens äventyr i folketspark var väldigt roliga! Farmor åkte karuseller m Joel o han bara älskade det! Haha o farmor är snäll när joel vill åka karuseller...jamen han vill ju *ler* Han tyckte det var otroligt roligt att åka bussen, pratar fortfarande om det.

Torsdagens äventyr i Helsingborg...Mora Träsk...det var oxå roligt faktistk! Dock var det en liiiiiten pärs att hålla reda på Joel, han har ju SÅ mycket spring i benen! Mamma blir trött! *ler*

Simon - Dannes kusin -  var här idag. Mycket trevligt! Var ett tag sedan vi träffade honom. Clara fick en present av honom o av Sara o Kristoffer =) En anka som hmm...ja vad nu anker säger...lite störig är den iaf! Men Joel tycker den är rolig!

Nope...nu får jag välja film vi ska kolla på!

Ha en bra lördagskväll....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0