Kolmården

I torsdags så åkte vi till Marie o Martin o barnen. Sov där! Hade det riktigt mysigt! Två helt underbara människor!!

På fredagen åkte vi vidare till Gränna o skulle äta lite där o handla polkagrisar så klart...skit mycket folk men var ändå ok. Sen fortsatte vi upp till hotellet i Getå. Var framme hyfsat tidigt om man säger så. Vi valde att stanna kvar o bara ta det lugnt. Vi badade och gick lite i ravinen som ligger där, väldigt fint är där! Sen åt vi middag på hotellet, grillat m tillbehör! Gott! Helen o Ali kom inte förrän halv 9 på kvällen o vi hade varit där vid halv 4... Men det spelade ingen roll för vi fick tid för oss själva som familj vilket var skönt!

På lördagen så åkte vi in till kolmården och gick där hela dagen...väldigt fint och väldigt stort! Barnen älskade det! Joel som aldrig brukar åka vagn åkte vagn nästan hela tiden! Han var helt slut antar jag! Och mamma o pappa oxå på kvällen. På söndagen så åkte vi in en snabb runda på kolmården då vi hade två dagars inträde! Gick o kollade på delfinsshowen! Väldigt fin!!!! Sen åt vi sen åkte vi mer el mindre hem!

Stannade i Jönköping på vägen hem o hälsade på Sara o Kristoffer, Dannes kusin! Väldigt kul att se dem, har inte gjort det sen i julas! Ett bra tag sedan alltså!

En sak kan jag säga...skit dyrt på kolmården, har man möjlighet så ta med så mycket som möjligt in, dricka o fika...även mat om man kan!

Nope...nu ska jag gå o duscha efter joggingturen i morse *hmm* Ska ju bort sen med!

Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0