Hinna

Jag har alltid en massa saker som jag vill hinna när jag är ledig...denna helgen har jag dock jobbat och inte hunnit med så mycket bla blogga.

I lördags var jag dessutom på LADYS NIGHT...det är så j*vla roligt! Så för er som inte varit där besök det nästa gång det kommer till er/ i närheten!

I går jobbade jag till 18.00, mindre skoj men men jag fick gjort en massa o det är inte illa det! =)

Börjat med inskolningen på det nya dagiset o det går över förväntan. Clara hittade ngn att leka med och Joel sprang o lekte med några pojkar. Visst tar det tid att komma in i allt så är det bara. Men i slutändan kommer det att gå bra!

Tävling hos Mirka

image1_169879575


http://www.crocs.se/

Tvätt

Är hemma idag oxå, lika bra.

Killen från sector kommer och sätter på larmet på den nya dörren. Blir bra.

Tvättar gör jag oxå...såååå roligt! Kanske inte men skönt när det är gjort.

Kram på er!

Godis o hjärtan.

Just nu sitter jag o Danne o äter massa godis o sådana hjärtan-chips. Gott! Nyttigt?  NOPE!

Tror minsann att jag ska gå o duscha sen blir det lite mys till innan jag kryper ner i sängen.

Kram på er!

Fortfarande

astrött! Fattar inte. :/ Och NÄ - inte gravid! Mammas förslag var att jag har ett virus i kroppen...tja kanske det?!

Dörren är satt o blev riktigt bra!!!! :D

Danne rensar i förrådet idag, det är skönt att bli av med saker som vi inte behöver!

KRam på er

En idé

...har dykt upp om varför jag är så trött! Höll på att gå in i väggen för 1 år sedan...precis samma känsla. Varför? Inte alls samma stress o press på jobb just nu. Dock har det varit en jobbig period på jobb - andra anledningar än mycket att göra osv. Mmm, nog bra att jag var hemma!

Imorgon ska Danne byta dörren! Den kommer bli så j*vla bra!!!!

Kväll

Nu har dörren kommit. Och jag är helt slut! Fattar inte, har bara tittat på tv o läst tidning, hämtat barn och handlat lite. Tycker inte att jag har gjort ngt alls.... Ska ju eg tvätta oxå, vi får se.

Blir skräpmat idag, fast det eg skulle bli pasta m sås.

Foto

Idag blir barnen fotade på dagis! Ska bli roligt att se bilderna sen.

Just nu är jag hemma, har en förkylning i kroppen. Inte nice alls. Riktigt trött är jag. Känner hur ögonen går i kors på mig. Borde gå o vila, dock ska jag snart hämta barnen.

Suck!

Nu...

...kommer ytterdörren, eller ja, imorgon! 7-9 veckor blev 2 veckor :D Nice!

tävling...

Usch o fy

vilken skitdag! Varför är jag som en svamp när det gäller duma/dåliga/negativa kommentarer? Ja varför? Får försöka koncenterar mig på Jennies fina ord om mig idag! Tänk positivt Marie, positivt!!!!!!!!!!!!

SKIT!

Usch o fy

vilken skitdag! Varför är jag som en svamp när det gäller duma/dåliga/negativa kommentarer? Ja varför? Får försöka koncenterar mig på Jennies fina ord om mig idag! Tänk positivt Marie, positivt!!!!!!!!!!!!

SKIT!

Tävling

Egen tid?

Egen tid...eller egentid? I vilket fall, har ni som har barn o fam mycket tid för er själva. Som par o som person? Vi har inte supermycket egentid, tar mig lite tid när jag tränar dock! =) Men just nu skulle vi vilja ha lite tid för oss som par, får se om mannen får flörtat med sin syrra så hon kan passa liiiiiite! :D

Kram på er!

"Alfred"

Blev en Alfred, vi lät barnen bestämma och de ville att katten skulle heta Alfred! :D

Alfred är en riktig liten knä/axel-katt - ligger mer än gärna både i knäet o på axlen (?!) på en. Riktigt go är han! Han är så fin o mysig. Får lägga upp en bild på honom sen =)

Bloggtips!

http://annathomsson.blogg.se/2011/october/utkast-okt-8-2011-1.html

Det berör!!! Tänk att min mans arbetskamrat har det nästan lika....helt sjukt är det!

Hemlighet?

Vill ni veta en hemlighet? ;D Jag ÄLSKAR hösten! Jag älskar tända ljus och myskvällar när det regnar. Dock gillar jag inte att vara ute i regnet!

Nu ska jag gå o fortsätta med rensandet av Claras kläder + lite annat smått o gott! :P

Jobb & äpplekaka

Har jobbat hela helgen och hela helgen har varit upponer...eg inte för att jag har jobbat utan för att jag ALLTID envisas med att göra en massa massa massa saker när jag är ledig! Igår var vi ju TVUGNA (?!) att åka till Helsingborg för att kolla dörren...eller? Å andra sidan är det skönt att dörren är beställd då det var 7-9 veckors leverans på den.

Idag var det dock ganska så nödvändigt att vi åkte o handlade. Vi behövde mat!

Jaja nu är det iaf mys med mannen lite!

Ska tipsa om ett recept på äppelkaka - sjuktgod är den.
2½ dl vetemjöl
2½ dl socker
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 ägg

Blanda allt och lägg över degen över äpplena - som ett lapptäcke. in i ugn 200 grader i ca 30 min, givetvis varierar det från ugn till ugn.

Dörr

Köpt ytterdörr!

Huvudet

Blir bara såååå trött. Ont i huvudet har jag...idag igen! =( Måste sova! Jag måste verkligen bli bättre på att gå o lägga mig i tid. :/

Helgen

Helgen har försvunnit i rasande fart! Usch vad jag hatar när vi har sååååå mycket att göra.

I lördags körde vi BP release 79, gick bra! Mycket nöjd med min insats. Efter det så blev det en tur till Malmö, skulle till Beijer som inte hade öppet. Körde till K-Rauta ist, massor massor med fina tapeter! Tog en tur till Bauhaus oxå. En fika på burlövcenter o sen hem. Var helt slut på kvällen, satt nästan och somnade i soffan. Just det innan, jag körde BP så var vi o handlade kattsaker till lille "Alfred" (eller vad han nu ska få för namn, barnens förslag)

Söndags så körde jag till jobb för att öppna, sen behövdes det inte. Stackars Linnea som var kass....! Köpte iaf med mig bullar till frukost. Sen blev det gympa för Clara o Danne, sen Joel. En tur in till Malmö igen, buss till Amiralen för att se Mora Träsk...! Clara fullkomligt älskade det. Joel lyssnade men gjorde inga rörelser - typsikt min son! Hem till svärmor för att äta middag - hemma runt 20.15 och då var vi tvugna att tvätta ett par maskiner tvätt... Blääää vad jag var trött i måndags!

Nu har jag iaf varit ute o gått med Emmeli, så skönt. De kommer på fredag för att käka lite middag, nice!

Nä, nu ska jag fortsätta kolla outsiders....!

Massor

..har vi att göra idag. Snart dags att hämta Joel från gympan! Sen bär det av på äventyr!

RSS 2.0