Hals

Har jag fått ont i halsen oxå - yes vad jag gillar detta! :/

Tillbaka!

Åhh gud vad det är skönt! Men ack vad åksjuk jag är idag då....hemma är jag. Gungar så jag håller på att bli tokig. Vågar inte köra bil, mår illa som fan och kan inte gå rakt! Yes, en billig fylla!

Blä säger jag!

Avresa

imorgon 5.30 från bäckabrinken...det innebär att jag borde ha packat färdigt vid detta laget och det innebär att jag borde gå o sova vilken sek som MEN så blir det inte! Nä för jag är inte färdig m packandet och jag har inte duschat osv. Så sätt fart Marie så du kan komma i säng!

Hoppas ni får en trevlig måndag och tisdag...tänker jag ha!

Kickoff!

Vi ska på kickoff m jobb imorgon! Åker 05.53 från stationen i Kävlinge...tåget till Norrköping går 06.29 från Lund. Underbart...eller så kan vi diskutera det! :P Snart dags att börja packa iaf!

Varit på dop idag hos våra kompisar, deras lilla döptes. Fint var det.

Snart kommer svärmor och svägerskan hit, kommer barnen att gilla :D Ska gå o börja förbereda maten, kyckling blir det idag. Har verkligen varit en dålig helg rent matmässigt, men nya friska tag så kommer det att gå bra detta med!

Kram på er!

Shopping

Varit o shoppat med en kompis idag. Blev halsband + armband till kickoffen på måndag sen blev det 3 st linne på rea...nice!

Tänkte ta hål i Claras öron oxå, hon ville så gärna, sen ville hon inte. Stackaren trodde att pistolerna skulle sitta kvar i örat och hon ville bara ha blomman - örhänget hon hade valt ut var en blomma.... <3 Sen kom McDs clown gående o då blev hon helt förtvivlad - så summasumarum, inga hål idag. Dock ska vi ut o shoppa imorgon igen eftersom jag glömde en sak som jag ska ha så då ska vi kolla om det går och ta...det första hon sa när vi kom hem var att hon ville ha hål i öronen....... Har ni barn? Har de hål i öronen? Vilken ålder tog ni dem isf.
Själv fick jag när jag var 6 år. Jag var så stolt!

Håller på att tvättar denna härliga lördagkväll och så vi ligger bara o slötittar på tv - ingen större engagemang. Snart ska vi dock bort i ta tvätten.

Kram på er o hoppas att ni har en bra lördagskväll.

Färg

Har satt färg i håret, får hoppas att det blir bra, garanterat mörkt! :D

Bestämt...

...mig för att köra ytterligare en månad med denna donnan: http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

I like! :D

Körde bodystep med våra nya instruktörer!! Ojojoj vad jag blev svettig och då tog jag ändå inte ut alla stegen eftersom jag inte hann med! Dessutom körde vi inte hela passet utan låt 1-5 sen låt 10... Ohh! Så svettig att det droppade o droppade...helt illröd i ansiktet oxå, men det var det värt! Så J*VLA roligt!

Var o klippte mig idag, blev riktigt bra! <3 Johanna är duktig hon oxå! :P Nu känner jag mig riktigt snygg igen ;D

Kram på er!

Näää

Bakat bröd...gott? Tja, vet inte riktigt. Kan säga att "mjölet" är gjort på malda linfrö....så det smakar ju inte riktigt som bröd, men jag kan iaf ta en macka om jag skulle vilja!

Imorgon ska jag klippa mig! Åhh det ska bli skönt! :D Jobbar inte så länge imorgon, det är skönt. Däremot så börjar jag tidigt...

¨...Nu ska jag gå o sova. Har iaf hunnit dammsuga här...borde ha torkat golvet oxå..

Paket

Ska hämta ett paket nu, med ngn kattskrämmare i....högfrekventljud i den (tror jag) Inte så att jag inte gillar katter men jag gillar fan inte grannens katter inne hos oss...alltså står dörren öppen så kommer de in antagligen pga att grannarna inte öppnar för katterna när de sitter ute. Här ska det testas!!

Måste handla lite till imorgon oxå, får fint besök ;D En kompis kommer med sina barn o fikar.

Ska klippa mig oxå. :D Ska gå till en ny tjej imorgon, ny för mig då. Brukar ju gå till Teddy men han var helt fullbokad.

Nope dags att handla! Mannen är färdig nu

Jaaaaaaaa!

Idag är en BRA dag! Har lust att skrika så glad jag är!!!!!!!! Fick min Bodypump licens idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhhh så härligt!

Blev så nervöst när jag såg mailet på mailen....mitt hjärta slog i 220 eller nåt! Paula fick kolla får jag vågade inte, trodde fan inte jag skulle reagera så. och när hon sen säger - JA, du klarade det!! Ja, då höll jag på att börja gråta av glädje. Tramsigt? Kanske men känns som en otrolig lättnad för mig att den är klar! Fick en flaska asti cinsano (?) av mina kollegor! Här ska firas - en annan dag! =)


Blev lite träning idag oxå, körde MOJO-yoga http://mojolifestyle.se/sv/mojo-yoga%c2%ae/ kan läsa mer här om ni är intresserade, sen hade jag lunch på cross:en - 20 min o sen blev det easyline-pass på det, INTE riktigt planerat men jag fick en sån otrolig energi idag av ngn anledning ;D

Vill bara tacka er som kommenterat för fina kommentarer, vad glad jag blir! <3

1 år

Idag blev lilla Cecilia 1 år! Så idag har vi varit på kalas... =)

Förkyld

Idag är jag förkyld - rejält. Och jag är sååå trött, antar att det är för att jag är förkyld. Tur det finna alvedon och nässpray...

Varit på 1:års kalas hos lilla fröken Siri. Hon blev otroligt glad för sina plastbestik mm. De åkte in i munnen direkt för att de skulle ju ätas med ;D Kul när de gillar ens presenter. Köket/spisen får pappan skruva ihop imorgon.

Kram på er

Malmö

Skrev ett inlägg innan...o allt försvann o nu orkar jag inte skriva om det...kass!

Mätt

Är fortfarande mätt...opps! ;D Men ack så gott det var!

Tror ni inte att jag har missat att ta med Claras kudde får dagis...snuttkudden då alltså. Åhh hon var ledsen, men det gick snabbt över. :P

Nu kollar vi CSI - har redan sett den.

Kram på er!

Myspys <3

Idag blir det mys med familjen. Jag o Danne ska äta fondue och barnen får...köttbullar o makaroner. Sen blir det till att slappa framför tv eller en film ev godis...inte för min del då. Äter godis på lördagar - så är det bara!

Märks att man inte har jobbat på ett tag, är trött i huvudet. Känner mig lite förkyld dessutom, inte skoj. Men så är det ju när man inte jobbat på ett tag o barnen inte varit på dagis.

Nope ska nog förbereda maten....

Tröttis

idag är jag en tröttis, inte van att gå upp astidigt, men det kommer det oxå! ;D Nu ska jag minsann käka lite - proteiner - sen blir det sängen, tidigt imorgon igen!

Kram på er

Bestämd!

Jag har bestämt mig...och det är denna damen som har fått mig att bestämma mig....och specefikt det blogginlägget oxå! http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/2011/08/04/hur-mycket-kan-du-styra/  Det är faktiskt bara jag som kan göra ngt åt min vikt och det är min kropp och ingen annans och det är JAG som ska må bra! Ja och jag är trött på att vara överviktig så är det bara! Nu är det SLUT! :P Bara så ni vet!

Ångest

Ja, det får jag bara jag ser LesMills logga! Åhhhhhh vet inte om jag vill ha svar på filmen eller inte! Men det är enbart för att jag är så SJUKT nervös för att jag inte ska klara det denna gången heller! Är själv nöjd med filmen så antar att det är därför jag har lite ångest just nu.....! Men det går över det vet jag!

Kläder

Denna bara älskar jag, super härlig!! Känner mig oerhört snygg i den. Enligt mannen så är jag väldigt fin i den - alltid ngt ;D

http://www.hm.com/se/product/93402?article=93402-A#article=93402-B

199 kr kostar denna godingen givetvis (?!) från H&M :P

Filmat

Ja det har jag gjort idag...gick riktigt bra! Får bara hoppas att Les Mills oxå tycker det! :P Men det är en annan femma, först ska jag få in filmfan på datorn så jag kan steama över den till Lesmills! Åhh det var inte det lättaste, iaf inte när man inte kan datoror. Jag hatar det - tror jag. Anna o Micke kommer iaf imorgon o hjälper mig med det! Goa goa komisar man har <3

Idag har jag äntligen fått mitt godis!! Mmm, gott. Men nu är jag mätt på det! Men det var riktit gott ;D

Nu lite mys med min man tror jag bestämt, sagan om ringen på tv, eller vilken film det nu är *haha*

Kram

Just nu...

...har jag godissugdeluxe...och det är SÅÅÅÅÅÅ jobbigt! MEN jag HAR bestämt mig, blir inget godis, imorgon blir det! Åhh i morgon när jag "väl" äter godiset så kommer jag inte tycka att det är så gott som jag har föreställt mig, det vet jag.

Dagen har varit helt underbar. Var i Malmö på Entre och käkade lunch med barnen och med deras faster - alltså min svägerska. Blev kycklingspett och wokade grönsaker. Sen blev det en bowlingrunda på Big Bowl och barnen tyckte att det var så roligt så roligt! :D Efter det blev det lite fika hos Evelina + att Danne hjälpte henne sätta upp lite hyllor som hon skulle ha upp + att han fick massage...inte lätt att vara snickare o ha ont i armen! Blir till att lägga lite pengar på det varje månad så han inte får leta annat jobb.

Nu är det strax dags att sova...ska ju filma imorgon igen. Får se hur det går denna gången! Orkar snart inte mer....!

Kram på er <3

Filma....!

Hatar den jävla filmningen av BP! *gahhhhhha* Allting funkade fint i tisdags när jag körde med Malena, MEN tror ni inte att jag missade takten i låt 2 o 4!!! Åhh vad jag blir arg på mig själv! Fattar inte varför det är så, troligtvis för att jag är nervös! Eller? Jag kan ju när jag kör här hemma o när jag kör utan kamera....!

Blev lite bad med barnen idag oxå! De är så duktiga, Clara fixar snart krabban blå och Joel snart krabban röd. Mina stora stora ungar! <3

Blev liiiite shopping idag ;D

tunic with rabbit
Tror ni denna kan passa min brunögda lilla donna? :P

canvaspants
Brallor till Joel...han bara älskar dem! (har sen tidigare släpp)

CB cool & comfy leggings
Dessa till mig! Åhh så snygga de är!

slim sweatpants
Och så dessa till den lilla loppan ;D

Ska ju på party sen hos Nettis + att jag ska ha ett själv, men jag var bara tvungen att beställa lite saker innan. Brukar jag göra...sen brukar det komma en senare beställning oxå :D Älskar verkligen meandi-kläderna!

Nu är det nog dags att gå o hämta tvätten!

Cars 2

Filmen är absolut sevärd!! Joel tyckte den var kul, Clara oxå för den delen. De har pratat om hemliga agenter resten av kvällen ;D

Har varit en asjobbig kväll - matmässigt alltså...åhhh! Men änsålänge har jag hållt mig, inget godis och inget jag inte borde äta! Yeah!

Kram på er

Bio!

Idag ska vi på bio med de små! Bilar 2 ska vi se - vilken annars? Känns som alla med mindre barn ska/har tittat på den ;D

Hörs sen!

Busfabriken

Idag så körde jag lite BP med Malena på jobb! Känns ordentligt i rumpan! ;D men det är bra! Ska filma på torsdag...sen får vi se hur det går! Jag har verkligen inga förhoppningar.

Tog en tur till helsingborg och busfabriken med barnen idag. Så roligt de tyckte att det var. Clara var helt slut så hon somnade i bilen.

Imorgon bär det ut på mer äventyr....

Kram på er

Busfabriken

Idag så körde jag lite BP med Malena på jobb! Känns ordentligt i rumpan! ;D men det är bra! Ska filma på torsdag...sen får vi se hur det går! Jag har verkligen inga förhoppningar.

Tog en tur till helsingborg och busfabriken med barnen idag. Så roligt de tyckte att det var. Clara var helt slut så hon somnade i bilen.

Imorgon bär det ut på mer äventyr....

Kram på er

Semester.

Idag börjar vår sista semestervecka. =) Jag tycker dock att det ska bli skönt att börja jobba igen...ja så är det! Idag blir det en tur till jobb, köra lite BP m Paula o Danne o ungarna ska bada, det ska jag med förståss! :P

Kram på er!

Opps!

Idag är jag trött! Danne med för den delen! Men ack så roligt vi hade igår! Tack alla som var med och förgyllde vår dag. Mycket roligt...!

Och så mycket mat o dricka vi har över! Fattar inte att det inte gick mer. Men skit samma det får väl bli en kräftskiva här då ;D

Nope nu ska jag slö surfa lite sen sova...

Kram o godnatt!

PARTY!

Jaaa äntligen är vi redo för party imorgon! Ska bli så jälva nice!

Danne fyllde 30 idag och det gjorde ju jag i dec förra året...så det blir en STOR 60 års fest imorgon här hemma hos Fam Ström! Ska bli roligt!!!!!! Men attans vad vi har städat o grejat o haft oss. Fint blev det...!

Kram o sov gott!

ojojoj!

Vi har mycket att göra!

Inredning sovrum

Tänkte bjussa på lite bilder...

Gamla:
före

Ser garderoberna i vänster kanten va?

Nytt...

Ovanför sängen








Här stod garderoberna...



Nu har jag dessutom bytat ut krukorna med ett par mer passande gröna =) Nästa exakt samma gröna som väggen! Blev nice!


Så här ser alltså vårt sovrum ut!

Mycket

Just nu händer det mycket i mitt liv! Nästan för mycket. Men jag ser otroligt mycket fram emot lördag!!!
RSS 2.0