Godissugen

Japp är jag!!!! MEN blev vindruvor ist =)

Kaffe?

Är nog lite trött just nu...känns det som. Sitter o kollar 5 myror, mycket roligt?!?!?! Nope inte alls lika roligt som jag minns det, men så är det med många program tycker jag.

Snart dags att fixa maten, pasta m pastasås o vitlöksbröd.

Sen blir det en tur till affären, kalas imorgon!

Sim & godis

Japp, simmade idag på min lunch - superskönt! O nu när jag kom hem åt jag godis. Jamen heja!! Åhh så irriterad jag blir på mig!!

kassler

Dags att dra till jobb ska dock se om jag hinner plocka ögonbrynen först + stoppa ner maten till ikväll... kassler med svampsås o broccoli, vet inte om jag ska ha ris till el ej...får se =)

Kram på er

Tårar o känslor

Ja, jag är helt lite (läs mycket) känslig. Inte så att jag bryr mig eg så mycket på att Victoria o Daniel har fått en liten bebis utan mer känslorna som jag själv får när jag läser det... Åhh så mysigt! Men när jag ändå skriver om det så grattis till Kronprinsessan o till Kronprinsen!

Sent

Igår blev det lite senare än vanligt i säng för de små ;D Men det tar vi igen idag, lämnar lite senare än vanligt! Gött! Ska iväg o hämta ett meandi-paket som innehåller följande:

tractors everywhere     singoalla with one froggy     slim sweatpants     haremspants     funky pants  och givetvis denna   cloudy singlet - värdinnegåva
Bilderna är lånade från www.meandi.se

Sen slutar Joels ena fröken idag...det är inte skoj alls tycker vi så vi ska iväg o köpa något till henne!! <3 Joel har önskat att vi ska köpa hjärtan choklad så det blir det o sen något annat med.

Sen blir det ett easyline-pass för mig på jobb, roligt!!! o 3½ timme i badet -yes precis vad jag längtat efter... :/

Kram på er

Semla

Kesella igår o semla idag! Våra fd grannar kom o fikade idag, träffade dem sist på nyår. Mycket trevligt o roligt!

Kesella...

...hallon med jordgubbar o vindruvor. Gott! =)

Söndag

Sitter o kollar så ska det låta, har tvättid, äter chipsen från igår samt det lilla godiset som är kvar. Åhh vilken dag, jag behöver lugn o ro just nu...!

Kakel o godis

Idag har vi varit o kollat kakel, blev en snygg oljig sak! Eller kommer att bli...! =) Sen en tur till IKEA - korv stod på menyn o sen skulle vi kolla lampor till köksfönsterna, dock blev jag grymt besviken.

Nu sitter jag o mannen o kolla lite på tv o äter godis! Nice!

Kram o hoppas att ni har en mysig kväll.

Easyline

japp, tog två varv på easyline-maskinerna idag =) Gött.

Regn

Bestämde mig för att cykla till jobb idag, var så fint väder o jag tyckte att jag behövde lite D-vitamin ;D men fy 17 vad det regnade nu när jag cyklade hem...jaja jag blev bara blöt.

Nu är det dags att sova.

Kram på er

Ont

Har ont i min mage.

Snö o pulka

Blev en tur ut i pulkabacken idag igen! Barnen tycker det är så roligt, ja mamma med för den delen!

Nu ska jag snart iväg o lämna barnen en stund hos min mamma sen bär det av till jobb för att köra lite bodypump.

Ikväll blir det meandiparty här hemma...!

Kram på er

Kalas

I går hade vi kalas för Joel. Han fick massor av fina saker. Skrivbordsunderlägg, pennställ, pennor osv, skrivbordslampa, häftiga gröna byxor o t-tröja, limefärgad tröja m mjukisbyxor, en riktigt snygg sportjacka, stjärtlapp, discolampa o en v-triker =) och givetvis en armbandsklocka!!!!!! Så stolt han är över sin klocka.

Hoppas att ni får en mysig söndag.

Kram på er

Överkörd

Känner mig överkörd...kommer kännas ännu mer sen när kompisen med hennes två vildingar kommer! ;D Tur för mina vildingar att de får leka av sig lite.

Har iaf fått färdigt korvstroganoffen tills imorgon, behövs dock lite mer sås i den så det blir till att inhandla lite mer grädde av ngt vänster - nyttigt nope men det mättar ganska så bra ;D

Kram på er

Fredag

Snart dags att borsta tänder...sen ska jag ringa till Eon för att kolla hur de beräknar användningen av gas...! Står att beräknad kubik är 9700 o vi har använt 9250...stor skillnad.

Pms:en vill inte släppa. Fick tips igår att man kan äta hälsokost...ja det blir det nog för min del. Attans vad dåligt jag mår! =(

Blir lite städning idag inför kalaset imorgon och sen kommer Jessica m barn.

Kram

PMS

Ett jävla skit är det!!!!!!!!

2012 - ett bra år?

Januari har varit en skit månad rent ut sagt...

1 jan började med att diskmaskinen gick sönder - jaja den var inte ny men ändå. Vi fick köpa en ny.

Sen åkte jag på maginfluensa, sen Clara o sist Danne. Joel klarade sig, alltid ngt.

Sen gick bilhelvetet sönder, vi valde att köpa en annan ist...för o nackdelar med det.

Clara åkte på ögoninflammation!

och nu växer Dannes visdomstand o han har ont som attans.

Jag undrar när 2013 kommer, tror inte jag orkar mer just nu........

Födelsedag

Vår son fyller 6 år idag!!

Kan ni fatta, för 6 år sedan föddes en liten kille som liknade en "Niclas" 2735g och 46 cm lång. Han var en liten snabb en, 4 veckor för tidigt än planerat dök han upp. Idag är han en stor kille som heter Joel , han har 122 i kläder och väger runt 21 kg (?) Herregud vad tiden går!!! <3

Paket

Nu har vi slagit in paket. "Lilleman" fyller 6 år imorgon. Kan fan inte fatta det.

Imorgon blir det iaf till att bjuda på glass på dagis, simskola sen blir det hamburgare m efterrätt på typ MAX eller nåt annat sådan skoj ;D Svårt att ha kalas mitt i veckan när man jobbar som man gör.
Så på lördag blir det kalas för släktingar. Dock jobbar jag i helgen men men så är livet. Joel har bestämt att vi ska ha korvstroganoff, ris, gurka och glass med sås. Och så är det i min familj - när man fyller år får man bestämma vad man ska äta så korvstoganoff it is!!

Kram o ha en underbar dag o natt....

Vill bara tipsa er om Mini´s blogg

http://mamamini.blogg.se/index.html

Väldigt diskret men tillräckligt detaljrik för att man ska bli nyfiken på bloggen o på hennes liv! =)

Reklam



Både här o på tv 4 ;D

Vill ni se vad jag gillar i deras nya kollektion kolla på inlägget här - http://marieodanne.blogg.se/2012/january/meandi-favvo.html

Fam Annorlun...

Yes de har jag en date med nu ;D

Spela spel

Tror minsann att honungsjakten åker fram, spela lite spel med barnen innan det är dags för mig att bege mig ut till jobb för att köra lite BP.

Försäkrings...

Blir så irriterad på dem.
Har försökt ändra min arbetstid + inkomst i ca 6 månader nu o varje gång jag fått hem en ny blankett är det inte ändrat. Nu fick jag hem en lapp om att min inkomst inte stämmer med det min arbetsgivare lämnat in o det jag lämnat in (???!!!)
Vad är skillnaden på att jag lämnat in att jag jobbar 90% ist för 100% gentemot när min arb.givare gör det? Fattar verkligen inte. Blir inte irriterad på att de ska ändra inkomsten utan för att jag själv försökt ändra på den sen i höstas när jag gick ner i tid o försäkringskassan inte gjort det!!!!


Arghhhhh!

Fort...

...veckan har bara sprungit iväg och nu är det söndag. Sitter o kollar så ska det låta! =)

Kram på er

Down

Känner mig lite down and low idag...går väl över?!?!?

Snart dags att dra till jobb.

Ha en skön dag allihop!
RSS 2.0