Tvätt

Dags att gå o ta den sista tvätten i tvättstugan. Sen är det faktiskt godnatt!!!!!

Goa ungar!

Har verkligen två goa ungar. Pussa o krama varandra idag på dagis. Riktigt söta. Sen kan de vara precis som alla andra andra syskon - bråka som attans, men de tär sååå gött när de är goa mot varandra. <3

Paus

Tagit en internetpaus i helgen! Skönt faktiskt.

Igår spelade vi spel med grannarna, mycket rolig. Många härliga skratt.
Idag var barnen på gympa sen gick jag en promenad med grannen, Emmeli. Har gjort piroger, paj o äppelkaka. Gått ut för att mata ankorna med familjen...jaja vi hittade dock inte ankorna, fast jag o Emmeli såg dem när vi var ute o gick. Typiskt.

Kram på er

Alfie

Nu är det snart dags att sticka ner o hämta Alfred! Stackars kise! <3

Tiiidigt!

Var uppe tidigt idag för att åka till jobb. Sovit kass som attans inatt, inte skoj alls. Men men...

Varit och lämnat in Alfred för kastrering, 550 kr kostar det med märkning, sen får han vaccinet oxå typ 400 kr kostar det. Billigt! ;D Men vi har själv valt att ha katt o då tycker jag att han ska skötas oxå!!!!

Bortbjudna på middag idag, gött att slippa laga mat själv! =)

Kram på er

Tröttis

Är riktigt trött just nu - dags att sova strax, ska ju upp astidigt imorgon.


Clara skötte sig exemplariskt på jobb, duktiga tjejen!


Tar gärna emot fler tips på enkel o billig mat =)

Kram o sov gott!!

Recept-tips tack!

Behöver lite recept, inte allt för dyrt o avancerat heller! =) Några tips? Eller hemsidor?

Kastrering o räkningar

Ringde o fick en tid till att kastrera Alfred, fick imorgon redan. Vilken tur - han är helt jävla galen. Sprungit runt som han hade eld i rumpan i ca 2 timmar. Det är så att jag är trött ;D

Betalt räkningarna oxå, det var det roligaste jag har gjort idag - fy fan vad jag ljuger...! Dock upptäckte jag att vi inte fått räkningen till dagis. Får kolla med dem tror jag minsann.

Dags för lunch för mig o Clara sen får hon hänga med mamma till jobb en stund. Hon tycker det är såååå roligt! :D

Träningsvärk

Körde Paulas BP igår onsdag, hade ju ett i tisdags så kände redan av mina muskler och inte fan är det bättre idag ;D Fast det känns gött samtidigt. Bästa botemedlet mot träningsvärk är väl att träna =)

Joel är på dagis i dag och han tyckte det skulle bli roligt! <3 Imorgon är det Claras tur att gå, första gången (o sista) denna veckan...

Meandi-favvo

Kollektionen släpptes idag och som vanligt är det svårt att komma in på sidan för att se nyheterna ;D
Detta är mina favvo denna säsongen...

lions     footballs     one tractor     smulan puffy top     sweatjacket finns i sweatjacket oxå. cloudy cardigan


singoalla with one froggy     wallpaper dress     canvaspants     canvasshorts     slim sweatpants     yogapants      puffy terryknickers


pants with rabbit in pocket     everyday yogapants      funky pants     favourite jacket     slim sweatjeans     magic knickers     dress with dragonfly


chic wallpaper dress      comfy terryknickers     hat with one froggy     Givetvis ändrar jag mina favvo hela tiden och i slutändan gillar jag alla kläder ;D = dyrt hahaha!


Dessutom har de heeeelt underbara värdinnegåvor...kolla in:

cloudy tee - värdinnegåva     magic knickers - värdinnegåva     magic knickers - värdinnegåva     cloudy singlet - värdinnegåva Tror att linnet är min favvo.

Åhh...!

Så svårt att veta vad man ska beställa, allt är så fint... Kolla in själva vet jag!

www.meandi.se (det kan vara svårt eftersom de släppte kollektionen idag) ;D

Om ni inte redan visste så bara älskar jag meandi´s kläder!

Frukost

Ja, "vaknade" vid 8 o ringde till dagis, de små får vara hemma idag oxå. Inte för att Joel inte kan gå men Clara kan inte..fortfarande ögoninflammation. Blä. Joel ville gärna vara hemma o då får han det ;D Spelar ju ingen roll.

Felet jag gjorde var att gå o lägga mig igen efter det att jag ringt dagis åhhh vad jag blev trött ;D Jaja vi har iaf fått i oss frukost och sitter o tittar på Blixten - mycket underhållande. Fortfarande klädda i morgonrock o pyjamasar :P

Ska iväg o jobba ikväll men badet är stängt (tydligen skulle de byta panna då den är i sönder) Så ingen simskola bara en massa pass och admin:tid. Jag kan lugnt säga att jag har lite att ta igen....= mycket att ta igen!!!!!

Bjuder på bilder på mina "små"

Clara



Joel




Kram på er




Ett litet tips....mycket fina tapeter!


Träna o sjuk

Varit och kört ett BP pass idag, såååå grymt mycket energi jag fick. Blev lite små missar här o var, men det bjuder jag på ;D

När jag kommer hem har jag en riktigt kass donna dessutom =( Får hoppas att hon mår bättre imorgon!!!

Sov gott!

Dags...

...att dra till jobb och köra lite bodypump!! Någon som tränar ngt ikväll? =)

Snyggt?

Att lite vit färg gör sådan skillnad...glömde dock att fota =( Det tråkiga med att måla element är ju att när man inte har gjort det o elementen är sådär härligt gula - då stör man sig på dem. När man målat dem så ser man inte att man gjort det o tänker inte på elementen på samma sätt.

Måla

Fick för mig att jag ska måla elementet i köket, letat upp fägen o pensel. Bara att sätta igång vet ja ;D

Vad göra?

Ja, vad gör man när man är hemma med de "små"? Tittar på mamma mu o myser.

Tror minsann att jag ska läsa lite tidning oxå - iform och amelia ev bok. Städa gjorde jag ju igår. Kanske göra ett träningsschema oxå? och jag skulle behöva ringa till en veterinär så att lille Alfred kan bli kastrerad, känns som det är läge för det, han är halvgalen ;D

Kram på er


Uppdatering: och givetvis så hade veterinären stängt idag...typiskt.

Ögoninflammation

Har två barn här hemma med ögoninflammation :/ Clara har mest, Joel har bara lite. Får ta denna dagen till detta o göra det bästa av det =)

Ska iaf ner och hämta mamma o köra hem henne, in om förskolan o lämna in lite papper som jag behöver ha påskrivet - andra vab-papper ;D

Nope dags att torka ögon =(

Kram på er


Hur har er matdag varit?

Min har varit kass...blev en mindre bra frukost
*ljus macka med ost + kaffe

 lunch
*fullkornspasta m köttfärssås (iofs ok, dock missade jag grönsaker)

mellanmål
*kanelbulle o kaffe (ok jag har städat här hemma o ca 4 timmar så det är väl ändå ok?) ;D

middag
*ris m kyckling o currysås (åt hos mamma)

mellanmål
*slätbulle o piratos dvs godis!!!!

Dagen kunde ha varit sååååå mycket bättre matmässigt men men nya tag imorgon. Jag vet ju varför jag har ätit så här idag, kunde ju ha ätit bättre mellanmål i eftermiddags och då hade det inte varit samma sak som hade stått på mellanmålet nu i kväll. Jag äter alltid bättre när jag jobbar, varför?

Middag

Vi åkte till mina päron o åt, kyckling, ris och currysås. Jag bara älskar det!!!!! :D

Curry
bilden är från www.santamariaworld.com

Mys VS Städ

Jaha hade ju bestämt mig för att vi skulle ta en mysdag...men blev en städdag ist. Vi har en liiiiiten katt som älskar att gräva i krukor och passade på att smyga in i vårt sovrum och gräva lite så att han välte ner krukan *arg* Jord i hela jävla sovrummet!!!!!!!! och när jag ändå var i farten så kunde jag ju fortsätta. ;D Allt är inte färdigt men det som är det känns jävligt skönt *nickar*



Middag blir det hemma hos mamma o pappa idag. Hade tänkt att vi skulle bege oss till skolan som ligger här där vi bor...är ju dags att välja eftersom Joel börjar i skolan till hösten...stora stora killen! <3 Vi har dock bestämt oss för att vi ska välja skolan som Stjärnan (förskolan som barnen går på nu) öppnar till hösten. Min arbetskamrat menade på att det är alltid bättre att välja det privata alternativet om man är inne i det för om man ångrar sig så har kommunen skyldighet att ta in barnen på ett helt annat vis än vad den privata har. Kanske rätt...vet ej! Dock väljer vi det privata alternativet eftersom vi ser att Joel trivs otroligt bra där.
Så med andra ord så kommer vi inte gå till informations träffen ikväll. Långt utlägg för att komma fram till detta ;D





Myspys

Idag är det myspys med barnen. =) Jag är ledig eftersom jag har jobbat helg.

Vi får fortfarande omkring med pyjamas/morgonrock - japp jag vet att kl är över 11.00 just nu men skitsamma. Dock är det snart tid att ta på sig... ;D

Borde ta mig i kragen och ringa vissa samtal typ faket, så att jag kan byta. Har iaf ringt tandläkaren o bytat tid, alltid ngt.

Eftersom vi har en massa dubbla bilkostnader som vi ska betala nu :/ jaja vårt eget bestlut, funderar iaf på att göra det till en sport att äta så billigt som möjligt... Vad brukar ni lägga i mat/månad???



filmtime




Jaha nu blir det den ofrivillige golfaren :D Gillar verkligen Lasse Åbergs filmer =)





Snö o bowling

Igår var vi och bowlade med barnen. Clara hade lite svårt för det men hon fick in bättre "teknik" efter ett tag (ni som inte vet hur gammal hon är så är hon 3½) Joel tycker att det är så kul med bowling, han är ganska så duktig. Dock är det tur att det finns galler på sidorna för barnen ;D

Snöade igår och lite idag med. Så nu ikväll passade vi på att åka lite pulka. Barnen har dessutom varit på gympa idag så nu ikväll var de trötta.

Nu ska jag försöka kurera mitt onda huvud...får skylla mig själv lite, förlite sömn, förmycket kaffe o förlite vatten = huvudvärk.

Kram på er

*hosthost*

Blääää, blivit förkyld (igen?!?!) Känner av halsen oxå, förvånar mig inte om jag vaknar imorgon o inte kan prata ordentligt ;D Då är allt som vanligt nämligen.

Nu ska jag njuta liiite av lugnet (?) o godiset!

Kram på er




Vinterdäck

Nu är där iaf vinterdäck på bilen! Alltid ngt!!!


Krock!



Eller iaf höll jag på att kasa av vägen för det var såååå halt och jaaaaa, vi har iinga vinterdäck. Ska iväg imorgon o sätta på dem på den nya bilen. Köpte den i måndags o av den anledningen har vi inga vinterdäck.

Jaja i vilket fall blev jag jävligt rädd vilket gjorde att jag ringde i panik till Danne som fick komma ut till vägen o köra in bilen. Precis så tramsig o rädd är jag! !!!! Skakade som ett asplöv.

Läste nu att jag glömt skriva att det snöar o regnar här i skåne!





Jobb



Ett tips till er som har blogg...

Tävling

En tävling hos http://nilssonpettersson.blogg.se

Kika in hos henne vetja!! :D

Amelia

Ja, tror minsann att jag ska gå o lägga mig i sängen o läsa lite tidning - Amelia! Fick den i brevlådan idag, känns lite lyx faktiskt! ;D

McD

Nyttigt o bra idag...nja McD för lata föräldrar??? Nu blir det en tur till det gyllene M:et (el liknande) sen en tur ut till min bror o visa bilen ;D

nytt

I helgen har det varit fullt upp.

I fredags kom Jessica m barn o lekte o fikade lite. Sen blev det mys på kvällen med barn o man och givetvis TACOS :D extra allt denna gång.

I lördags drog vi till jobb o badade med barnen sen drog vi vidare till Annelie o Mats och fikade det. Efter fikan så åkte vi till mamma o pappa och sen så blev det en liten koll på bilen = inget jag vill prata om ;D Blev middag hos mamma o pappa oxå. Vi lånade deras bil och åkte till Lund och kollade på bio, Sherlock Holmes - bra, kan rekommendera den för er som inte sett den.

I söndags åkte vi till Hörby och kollade på en bil VW passat - 09. Riktigt nice!! Bestämde oss snabbt och idag var vi och hämtade den. Ohh yes we like it!! :P Dyr - japp. men absolut värt det! (tror jag)

Händelserik helg och av denna anledning inget skrivit på bloggen.

Kram på er

Jaaaa

Jag drog till jobb satte mig på cyklen och läste i 30 min. Det var riktigt nice kan jag säga! =) Ett bra sätt att fördriva tiden när man tränar, känns inte som om man tränar - fiiiint! ;D

Mamma o pappa passar ungarna på lördag o jag o Danne drar in till Lund o ska kolla bio. Mmm det ska bli så mysigt! Sherlock Holmes ska vi se =) Någon som har sett den?

Och jag har lyckats att hålla mig till min matlista i tidigare inlägg...blev en apelsin efter lunchen o nu blev det en banan i kväll och jag är så jävla sugen på mina salta fiskar!!!!!!!!! Nä nu är det dags att S O V A!!!!

Kram på er

Läsa!

Läser en härlig bok, kommer just nu inte ihåg titel... ;D Har iaf bestämt mig för att dra till jobb sätta mig på träningscykeln och läsa boken! Haha vad gör man inte för att läsa.

Har oxå bestämt mig för att föröka äta lite nyttigare, inget överdrivet eller avancerat, bara bättre.

Idag blev/blir det iaf:

*havregrynsgröt med massor av kanel o liiiite mjölk.
*kaffe m lite mjölk samt banan.
*currysås, ris o kyckling
*keso m apelsin
*broccoli, morötter samt gryta på oxkött

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram på er

Måltidsmåttet

Funderar på att skaffa ett sådant här:

Måltidsmåttet, Kvinna

Finns att köpa på http://www.maltidsmattet.se/shoppen/  (där även bilden är lånad)

Någon som har ett sådant? Eller som har åsikter om det? =)

Bakat

Både igår o idag = massor med bullar av olika vänster.
Jag har gjort:
* minimuffins m vitchoklad
* regnbågsmuffins
* tigerkaka
* kärleksmums
* kanelbullar
Så nu är frysen full av kakor. 



Muffinsen på bilden är från en tidigare bakdag ;D

Nytt år?!?!

Bra eller dåligt eller bara otur?

Diskmaskinen gick sönder 1 jan (eg 31 dec - men det visste vi inte) sen kräksjuk/maginfluensa i nästan hela familjen = skit år - eller? Vi får iaf hoppas att året fortsätter bättre än vad det har börjat.

It´s in daaaa house!

Kräksjuka av ngn vänster....först jag i onsdags, Clara i lördags o Danne i dag  söndag...blä säger jag bara! Som sagt vi har inte haft detta på riktigt många år, typ sen Joel var 1 år eller nåt.

Sjuk

Kräksjukan har varit på besök...blä!

Ensam

Ja, jag var helt ensam på jobb idag mellan 6.45 - 12 och nä jag gillade inte det alls!! =(

Nytt år

och nya möjligheter! :D

Igår var en väldigt mysig dag och idag med! =) Mys mys o lite mer mys. Just nu sätter dock Danne upp Joels tv på väggen. Han har redan satt upp Claras samt hyllorna till barnen. Blir så bra så bra. Snart dags för middag dock. Jag är hungrig!!

Hoppas att ni hade en underbar nyår. Önskar er ett gott nytt år!
RSS 2.0